Blokker Amsterdam Rijnstraat map

Blokker Amsterdam Rijnstraat

7.6 ยท 81 recensies

Rijnstraat 64, Amsterdam

Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Rijnstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Rijnstraat 64 in het gebied 'Scheldebuurt Oost' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Rijnstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 81 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Rijnstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Scheldebuurt Oost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Oscar Tigran Adrianus Nicolaas
Google Maps Logo

Goede winkel heeft alle huishoudelijke spullen.

Oscar Tigran Adrianus Nicolaas 5 maanden geleden
daniel aalders
Google Maps Logo

Ga er graag heen voor de kleine dingetjes..

daniel aalders 7 maanden geleden
Irene Reydon
Google Maps Logo

Als ik iets zoek, vind ik het niet. Kleine buurtwinkel. Netjes.

Irene Reydon 9 maanden geleden
Saar Schaap
Google Maps Logo

Ik zet niet snel een negatieve review neer maar het ruil beleid bij blokker kan echt beter. Expliciet gevraagd of ik een droogrek kon ruilen, dit was geen probleem. Thuis uit de verpakking gehaald, het droogrek is echt onhandig ontworpen. Het valt continue uit elkaar. Ruilen was absoluut geen optie meer, terwijl het ding eigenlijk gewoon kapot is want het werkt niet naar behoren. Ik zou met liefde wat bij betalen voor een nieuw droogrek die iets eerder is maar ook dit was geen optie. Prima winkel verder maar ze mogen echt iets aan hun ruil beleid gaan doen...

Saar Schaap 11 maanden geleden
Marthe Holtmaat
Google Maps Logo

Ik vind de winkel prima. Maar er is een medewerker zo onaardig en bijdehand. Nu al 2x gehad dat ze respectloos deed. Ik kies voortaan het andere filiaal in de buurt .

Marthe Holtmaat 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Scheldebuurt Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Dronten
Blokker Surhuisterveen
Blokker Duiven
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Veenendaal Veenslag
Blokker Naaldwijk
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Castricum
Blokker Utrecht Nachtegaalstraat
Blokker Sassenheim
Blokker Spijkenisse Winterakker
Blokker Wassenaar
Blokker Haren
Blokker Hoogezand
Blokker Cuyk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Hilversum Seinstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.