Blokker Amsterdam Rijnstraat map

Blokker Amsterdam Rijnstraat

8 · 85 recensies

Rijnstraat 64, Amsterdam

Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Rijnstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Rijnstraat 64 in het gebied 'Scheldebuurt Oost' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Rijnstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 85 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Rijnstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Scheldebuurt Oost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Scheldebuurt Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Breskens
Blokker Alblasserdam
Blokker Barendrecht Van Beuningenhaven
Blokker Den Haag Het Kleine loo
Blokker St. Oedenrode
Blokker Veghel
Blokker Vlijmen De Akker
Blokker Heemskerk
Blokker Volendam De stient
Blokker Hardenberg
Blokker Surhuisterveen
Blokker Uithuizen
Blokker Baarn
Blokker Zeist Slotlaan
Blokker Barendrecht Middenbaan
Blokker Wateringen
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.