Blokker Amsterdam Rozengracht map

Blokker Amsterdam Rozengracht

8 · 96 recensies

Rozengracht 12, Amsterdam

Blokker Amsterdam Rozengracht
Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht
Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht Blokker Amsterdam Rozengracht
Bekijk meer
Blokker Amsterdam Rozengracht

Over Blokker

Blokker Amsterdam Rozengracht heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Rozengracht 12 in het gebied 'Bloemgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Rozengracht. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 96 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Rozengracht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bloemgrachtbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bloemgrachtbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Stiens
Blokker Deurne
Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Utrecht Smaragdplein
Blokker Nootdorp
Blokker Vlaardingen De loper
Blokker Emmen
Blokker Roosendaal Rucphensebaan
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Wormerveer
Blokker Urk
Blokker Elst
Blokker Scherpenzeel
Blokker Uithoorn
Blokker Bodegraven
Blokker Nieuwerkerk A/D Ijs
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.