Blokker Amsterdam Stadhouderskade map

Blokker Amsterdam Stadhouderskade

8 ยท 66 recensies

Stadhouderskade 111, Amsterdam

Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Stadhouderskade Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Stadhouderskade Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Stadhouderskade

Over Blokker

Blokker Amsterdam Stadhouderskade heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Stadhouderskade 111 in het gebied 'Gerard Doubuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Stadhouderskade. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 66 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Stadhouderskade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gerard Doubuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gerard Doubuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Geldermalsen
Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Den Helder
Blokker Breskens
Blokker Hellevoetsluis
Blokker Rozenburg
Blokker Emmeloord
Blokker Groesbeek
Blokker Haren
Blokker Uithuizen
Blokker De Bilt
Blokker Voorburg
Blokker Groningen Siersteenlaan
Blokker Uithuizen
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Nieuwegein Muntplein
Blokker Nootdorp
Blokker Vlaardingen Van Hogendorplaan
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.