Blokker Amsterdam Stadhouderskade map

Blokker Amsterdam Stadhouderskade

8.2 ยท 64 recensies

Stadhouderskade 111, Amsterdam

Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Stadhouderskade Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Stadhouderskade Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Stadhouderskade

Over Blokker

Blokker Amsterdam Stadhouderskade heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Stadhouderskade 111 in het gebied 'Gerard Doubuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Stadhouderskade. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 64 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Stadhouderskade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gerard Doubuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Management Architrackz
Google Maps Logo

Klein, netjes en erg overzichtelijk :)

Management Architrackz 2 jaar geleden
Selwyn Heijde
Google Maps Logo

Hier waan ik mij echt in een blokker fantasie fantastisch aanbod en dat voor een geweldige prijs. Blokker heeft zich echt bewezen dat het een concurrent kan zijn als het gaat om huishoudelijke artikelen op wereld niveau. Ik kom ook graag elke maandag even langs voor de nieuwe binnenkomers. Wauw

Selwyn Heijde 2 jaar geleden
Erno Rozeboom
Google Maps Logo

Goed geholpen met wat ik nodig had, het was alleen niet in de winkel voorradig, dus terplekke geholpen aan de internetbestelpaal en de volgende dag laten afleveren in de winkel, inclusief internetkorting.

Erno Rozeboom 2 jaar geleden
Maan
Google Maps Logo

Kleine winkel. Verder prima

Maan 2 jaar geleden
Rudy Calmez
Google Maps Logo

Weg ... met de ongeschoolde beveiligers of ... laat ze eerst een cursus volgen .. breng ze bij dat "de klant koning is" en niet wat onterecht in hun achterlijke hoofd zit. (Het pesten van de klant heeft niets met beveiliging te maken)

Rudy Calmez 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gerard Doubuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Geleen Markt
Blokker Uden
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Scheveningen
Blokker Aalsmeer
Blokker Amsterdam Molenwijk
Blokker Hardenberg
Blokker Nijverdal
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Gorinchem
Blokker Zuidwolde
Blokker Eindhoven Franz Leharplein
Blokker Etten Leur
Blokker Volendam De stient
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker S Gravenzande
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.