Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat map

Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat

7.8 ยท 111 recensies

Willem Kraanstraat 26, Amsterdam

Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Willem Kraanstraat 26 in het gebied 'Buurt 2' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 111 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 918 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buurt 2 hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buurt 2) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Coevorden
Blokker Harlingen
Blokker Arnhem Koningstraat
Blokker Beuningen
Blokker Leidsche Rijn Utrecht
Blokker Den Haag Fr. Hendriklaan
Blokker Nijmegen St. Jacobslaan
Blokker Dongen
Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Purmerend Willem Eggertstraat
Blokker Hengelo
Blokker Leek
Blokker Kerkrade
Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zeist Slotlaan
Blokker Middelburg Mortiereboulevard
Blokker Rotterdam Hesseplaats
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.