Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat map

Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat

7.8 · 111 recensies

Willem Kraanstraat 26, Amsterdam

Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Willem Kraanstraat 26 in het gebied 'Buurt 2' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 111 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buurt 2 hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Gwen Nvt
Google Maps Logo

Kleine winkel, niet echt uitnodigend, beetje magazijn gevoel

Gwen Nvt 1 jaar geleden
Kamroen Hassankhan
Google Maps Logo

Niet alle verkopers zijn even klantvriendelijk, in sommige filialen zijn ze vriendelijker dan in andere filialen.

Kamroen Hassankhan 1 jaar geleden
A Abdennour
Google Maps Logo

Leuke zaak winkel zit binnen overdekte winkelcentrum

A Abdennour 2 jaar geleden
TK hergebruik (TK hergebruik)
Google Maps Logo

Ze hebben niks meer wat je wilt. En wat ze WEL hebben is 4x zo duur als bij de Action. Verder is 1 17-jarig personeelslid NIET genoeg voor een hele winkel. Dus moet je buiten wachten, binnen wachten, en wachten tot het personeelslid achter is gaan zoeken. DAN hoor je pas dat het niet op voorraad is. Blokker is volkómen kudt.

TK hergebruik (TK hergebruik) 2 jaar geleden
Ross Sahi
Google Maps Logo

Kleine blokker in het winkelcentrum plein 40-45. Vrij weinig personeel die er rond loopt, maar die er zijn zijn vriendelijk. Het is geordend en je kan makkelijk je spullen vinden zoals keukenspullen en schoonmaak want het staat geschreven bovenaan de muur. Super slim! Heb luchtbevochtigers gehaald hier voor aan de radiator super goedkoop was alleen 99 eurocent! En ze zijn mooi! Komt in 3 designs en samen met een hangertje voor aan de radiator. Materiaal is porcelein. Echt een aanrader voor in de winter met al dat droge lucht van de verwarming.

Ross Sahi 2 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buurt 2) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Meppel
Blokker Bolsward
Blokker Valkenswaard
Blokker Velserbroek
Blokker Driebergen
Blokker Rozenburg
Blokker Lelystad Promesse
Blokker Tiel
Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Amsterdam Kinkerstraat
Blokker Middelharnis
Blokker Wassenaar
Blokker Dieren
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Uithoorn
Blokker Oldenzaal
Blokker Papendrecht
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.