Blokker Amsterdam Zeilstraat map

Blokker Amsterdam Zeilstraat

8.2 ยท 114 recensies

Zeilstraat 2, Amsterdam

Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Zeilstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zeilstraat 2 in het gebied 'Schinkelbuurt Noord' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Zeilstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 114 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Zeilstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 916 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schinkelbuurt Noord hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Schinkelbuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Stein
Blokker Heiloo
Blokker Oldenzaal
Blokker Delft Troelstralaan
Blokker Den Haag Grote markstraat
Blokker Rotterdam Keizerswaard
Blokker Zelhem
Blokker Winsum Hoofdstraat Obergum
Blokker Breda De Burcht
Blokker Budel
Blokker Nijverdal
Blokker Oud Beijerland
Blokker Stein
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Middelharnis
Blokker Naaldwijk
Blokker Rotterdam Mathenesserplein
Blokker Sassenheim
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.