Blokker Amsterdam Zeilstraat map

Blokker Amsterdam Zeilstraat

8.2 ยท 115 recensies

Zeilstraat 2, Amsterdam

Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Amsterdam Zeilstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Zeilstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zeilstraat 2 in het gebied 'Schinkelbuurt Noord' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Zeilstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 115 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Zeilstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schinkelbuurt Noord hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sanne Bruijniks
Google Maps Logo

Erg teleurstellend, afgelopen zondag iets besteld, onduidelijk waar het pakket was bezorgd en toen ik het vandaag wilde afhalen (geen mail gehad dus ik dacht ik fiets langs) was het filiaal gesloten. Dit was de laatste dag waarop ik het pakket in Amsterdam kan afhalen. Klantenservice gebeld, gingen het uitzoeken en zouden me terugbellen, niet gebeurd en zelf teruggebeld. Ik kan mijn bestelling nu niet retourneren, want dat kan blijkbaar alleen in de winkel gebeuren die dus ongepland gesloten is. Filiaal neemt niet op, klantenservice geeft aan dit niet voor me te kunnen doen. Bijzonder slechte service en veel tijd kwijt aan 1 pakket.

Sanne Bruijniks 4 maanden geleden
Tja123
Google Maps Logo

Super winkel, leuk personeel, vooral de nieuwe leidinggevende is een leuke meid.

Tja123 4 maanden geleden
Adri L
Google Maps Logo

Artikel dubbel aangeslagen, de rest van de artikelen ook verkeerd aangeslagen. uiteindelijk was er toch een artikel dubbel aangeslagen wat mij 2 dagen later opviel op de bon. Medewerker te beroerd om naar een oplossing te zoeken, de voorraad klopt dus kan er niks meer aan gedaan worden. 'U kunt het alsnog meegenomen hebben'. Ja dat klopt maar dat is niet zo. Ik kom toch niet terug om een flesje van 5 euro te stelen. Ik kom terug voor rechtvaardigheid omdat een medewerker een fout maakt en mijn 5 euro zonder tegendienst afhandig gemaakt is. Echt triest.

Adri L 9 maanden geleden
Quirina Voorn
Google Maps Logo

Goede sortering en uiterst vriendelijk geholpen

Quirina Voorn 11 maanden geleden
Hanneke van 't Hof-Uijldert
Google Maps Logo

Zeer vriendelijk

Hanneke van 't Hof-Uijldert 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Schinkelbuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Drachten
Blokker St. Oedenrode
Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Deventer
Blokker Nieuwerkerk A/D Ijs
Blokker Wageningen
Blokker Winschoten
Blokker Helden-Panningen
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Oldenzaal
Blokker Borger
Blokker Twello Van Ghentstraat
Blokker Heerlen Corio center
Blokker Papendrecht
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Rotterdam Lusthofstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Blokker Amsterdam Zeilstraat nog meer in of rondom Amsterdam (Schinkelbuurt Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schinkelbuurt Noord.