Blokker Amsterdam Reigersbos map

Blokker Amsterdam Reigersbos

8 · 100 recensies

Reigersbos 130, Amsterdam

Gesloten

Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Amsterdam Reigersbos

Over Blokker

Blokker Amsterdam Reigersbos heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Reigersbos 130 in het gebied 'Reigersbos 2' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Reigersbos. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 100 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Reigersbos accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Reigersbos 2 hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Reigersbos 2) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Rosmalen
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Spijkenisse Winterakker
Blokker Voorschoten
Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Ijmuiden
Blokker De Bilt
Blokker Leusden
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Gouda
Blokker Zoetermeer Samanthagang
Blokker Leek
Blokker Bergen op Zoom Konijnenbur
Blokker Tilburg Heuvelstraat
Blokker Haarlem Marsmanplein
Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Veenendaal Veenslag
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.