Blokker Amsterdam Reigersbos map

Blokker Amsterdam Reigersbos

7.6 ยท 97 recensies

Reigersbos 130, Amsterdam

Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Amsterdam Reigersbos

Over Blokker

Blokker Amsterdam Reigersbos heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Reigersbos 130 in het gebied 'Gaasperdam Zuid' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Reigersbos. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 97 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Reigersbos accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 917 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gaasperdam Zuid hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gaasperdam Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Leeuwarden Schrans
Blokker Nijmegen Broerstraat
Blokker Nijmegen St. Jacobslaan
Blokker Gemert
Blokker Velserbroek
Blokker Den Haag Leyweg
Blokker Ede Keesomstraat
Blokker Geleen Egelantier
Blokker Helden-Panningen
Blokker Driebergen
Blokker Dordrecht Statenplein
Blokker Gouda
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Gemert
Blokker Aalsmeer
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Den Helder
Blokker Hoorn Betje Wolffplein
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.