Blokker Bussum map

Blokker Bussum

8 · 65 recensies

Nassaustraat 7, Bussum

Gesloten

Blokker Bussum
Blokker Bussum Blokker Bussum
Blokker Bussum Blokker Bussum Blokker Bussum Blokker Bussum Blokker Bussum Blokker Bussum Blokker Bussum Blokker Bussum
Bekijk meer
Blokker Bussum

Over Blokker

Blokker Bussum heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Nassaustraat 7 in het gebied 'Brinklaan' in Bussum ligt Blokker Bussum. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 65 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Bussum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 23 locaties in Bussum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Brinklaan hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Bussum (Brinklaan) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Harlingen
Blokker Venray
Blokker Vught Marktveld
Blokker Alkmaar Van Ostadelaan
Blokker Hilversum Seinstraat
Blokker Enschede Nrd.Esmarkerrondweg
Blokker Assen
Blokker Ede Keesomstraat
Blokker Vlijmen De Akker
Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Terneuzen
Blokker Rijswijk Prins W.A. Promenade
Blokker Maastricht Plein
Blokker Made
Blokker Veldhoven
Blokker Vught Marktveld
Blokker Amstelveen Westwijkplein
Blokker Den Haag Leyweg
City Guide

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast Blokker Bussum nog meer in of rondom Bussum (Brinklaan) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Brinklaan.