Blokker Coevorden map

Blokker Coevorden

8.4 ยท 81 recensies

Friesestraat 59, Coevorden

Blokker Coevorden
Blokker Coevorden Blokker Coevorden
Blokker Coevorden Blokker Coevorden
Blokker Coevorden

Over Blokker

Blokker Coevorden heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Friesestraat 59 in het gebied 'Coevorden-Centrum' in Coevorden ligt Blokker Coevorden. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 81 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Coevorden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 19 locaties in Coevorden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Coevorden-Centrum hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

jans wesseling
Google Maps Logo

En 1 ster is eigenlijk nog teveel. Stofzuiger aangeboden ter reparatie (24 -3) Op de bon 3 weken reparatieservice. Blijkt echter 4 tot 8 weken te zijn. Herhaaldelijk gevraagd (chatbot Blokkie) de stofzuiger terug te sturen gerepareerd of niet, maar ook dat blijkt een moeilijk verhaal. Het enige wat ons wordt gevraagd is om nog even geduld te hebben. De reparatiestatus blijft steken op 5-4. Nou dat geduld is inmiddels wel op!! Bij de leverancier ons beklag gedaan, die garanderen namelijk een reparatie service van 5 werkdagen. Maar tot op heden is het niet mogelijk om de stofzuiger retour gestuurd te krijgen. Belachelijk!!!

jans wesseling 2 weken geleden
Patrick Lankhorst
Google Maps Logo

Prima Blokker winkel volgens het oude Blokker concept. Ruime keuze.

Patrick Lankhorst 4 weken geleden
Anne van Straaten
Google Maps Logo

Mooie overzichtelijke winkel. Ruim assortiment. Vriendelijke mensen.

Anne van Straaten 1 maand geleden
Willem boer
Google Maps Logo

Hierbij wil ik iedereen vertellen dat ik een tefal blender gekocht heb bij blokker in Coevorden een super apparaat het doet meer als waar ik om gevraagt heb en de klandizie was weer super dat meisje wat daar werk heeft er verstand van echt waar

Willem boer 2 maanden geleden
Robert Tibben
Google Maps Logo

Nette winkel, vriendelijk personeel en bij vragen wordt je netjes geholpen

Robert Tibben 4 maanden geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Coevorden (Coevorden-Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Oosterwolde
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Bodegraven
Blokker Dordrecht P.A. de kokplein
Blokker Gouda
Blokker Ede Keesomstraat
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Callantsoog Dorpsweg
Blokker Leusden
Blokker Leidsche Rijn Utrecht
Blokker
Blokker Ede Grotestraat
Blokker Zelhem
Blokker Heemstede
Blokker Enschede Wesselernering
Blokker Papendrecht
Blokker Woudenberg
City Guide

Wat te doen in Coevorden

Benieuwd wat je naast Blokker Coevorden nog meer in of rondom Coevorden (Coevorden-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Coevorden-Centrum.