Blokker Den Helder map

Blokker Den Helder

8.2 ยท 228 recensies

Keizerstraat 73, Den Helder

Blokker Den Helder
Blokker Den Helder Blokker Den Helder
Blokker Den Helder Blokker Den Helder
Blokker Den Helder

Over Blokker

Blokker Den Helder heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Keizerstraat 73 in het gebied 'Centrum' in Den Helder ligt Blokker Den Helder. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 228 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Den Helder accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 23 locaties in Den Helder waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 451 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ria Jacobs-Janssen
Google Maps Logo

Goed geholpen!

Ria Jacobs-Janssen 2 weken geleden
Hans Henke
Google Maps Logo

Goede speciaalzaak. Bediening perfect.

Hans Henke 4 maanden geleden
Loe
Google Maps Logo

Beetje jammer. Op een reguliere zaterdag, zonder enige berichtgeving of aanduiding, op een reguliere zaterdag middag rond 1600 een uitgestorven, donkere en afgesloten winkel gevonden. Bestelling geannuleerd, dat zal weer 2 weken wachten worden op een terugbetaling. Bestelling gelukkig direct bij de overburen xenos kunnen plaatsen en afhalen.

Loe 4 maanden geleden
Suzan Schreuder
Google Maps Logo

Een echte Blokker zoals we gewend zijn. Ruim opgezet, overzichtelijk.

Suzan Schreuder 9 maanden geleden
john diependaal
Google Maps Logo

Soms toch wat te duur , maar een heel sociaal personeel aanwezig

john diependaal 10 maanden geleden
mekare Aristo
Google Maps Logo

Gewoon een goed assortiment maar wel flink duurder dan op het internet. Wat ik jammer vind is dat veel producten beschikbaar voor ophalen op de zelfde dag online staan maar in de practijk er niet zijn. Ik neem aan dat dit een systeem foutje is maar het is vervelend. Personeel wel behulpzaam vriendelijke jongedame.

mekare Aristo 10 maanden geleden
De_dame_met_de_punt
Google Maps Logo

"Personeel" is maar weinig klantvriendelijk. Erg nonchalant. De jonge jongen vond het te veel moeite om even hallo te zeggen, daarnaast vind ik "bon?" ook wat kort van stof. Daarbij vind ik het in deze tijd niet zo fijn als ze medewerker behoorlijk in z'n hand staat te hoesten, om vervolgens mijn producten te scannen.

De_dame_met_de_punt 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Den Helder (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Bolsward
Blokker Burgum
Blokker Ermelo
Blokker Axel
Blokker Bodegraven
Blokker Rotterdam Watermanweg
Blokker Ulft
Blokker Beek
Blokker Breda Moerwijk
Blokker Houten
Blokker Den Haag Leyweg
Blokker Zoetermeer Oosterheemplein
Blokker Surhuisterveen
Blokker Arnhem Kronenburg passage
Blokker Deventer
Blokker Zwolle Diezerstraat
Blokker Papendrecht
Blokker Naaldwijk
City Guide

Wat te doen in Den Helder

Benieuwd wat je naast Blokker Den Helder nog meer in of rondom Den Helder (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.