Blokker Diemen map

Blokker Diemen

7.2 ยท 57 recensies

Diemerplein 152, Diemen

Blokker Diemen
Blokker Diemen
Blokker Diemen

Over Blokker

Blokker Diemen heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Diemerplein 152 in het gebied 'Ruimzicht West' in Diemen ligt Blokker Diemen. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 57 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Diemen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Diemen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Ruimzicht West hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

0 0
Google Maps Logo

Goed assortiment.

0 0 6 maanden geleden
Bieder 41
Google Maps Logo

Goeder service

Bieder 41 1 jaar geleden
Liesbeth Koops
Google Maps Logo

Er staat dat die in Diemen tot 20:00 open is maar dat klopt niet! Graag aanpassen!

Liesbeth Koops 1 jaar geleden
Hanny Swaab
Google Maps Logo

Die mevrouw die bij blokker was erg behulpzaam ze heeft stofzuiger zakken voor mij opgezocht wat ik zelf niet kon vinden even het boek erbij en gevonden bedakt

Hanny Swaab 2 jaar geleden
L.W. De Vries
Google Maps Logo

Waardeloze service!!!! Ga alsjeblieft naar een andere Blokker.. Dit personeel is opgeleid om NIET service-gericht te zijn. Nooit meer Blokker Diemen! Prutsers "Een defect aan je apparaat? Daar kan ik niets mee hoor, moet je maar ff naar de fabrikant...." Volgens mij heb ik het toch echt bij Blokker gekocht en zijn deze verantwoordelijk voor een oplossing. Nou daar willen ze absoluut niets van weten en proberen je zo snel mogelijk uit de winkel te verwijderen met een aditude alsof ze meneer Blokker zelf zijn..... Ben verbouwereert weggegaan, maar dat mens haalt het bloed onder je nagels vandaan. Ga ajb naar zuid-oost ipv diemen..

L.W. De Vries 9 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Diemen (Ruimzicht West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Boxtel
Blokker Breda Moerwijk
Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Leiderdorp
Blokker Rijswijk Herenstraat
Blokker 's-Gravendeel
Blokker Bennekom
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Gemert
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Delft Troelstralaan
Blokker Kollum
Blokker Apeldoorn De Eglantier
Blokker Nijkerk
Blokker Musselkanaal
Blokker Geleen Markt
Blokker Vlijmen De Akker
City Guide

Wat te doen in Diemen

Benieuwd wat je naast Blokker Diemen nog meer in of rondom Diemen (Ruimzicht West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Ruimzicht West.