Blokker Diemen map

Blokker Diemen

7.2 ยท 57 recensies

Diemerplein 152, Diemen

Blokker Diemen
Blokker Diemen
Blokker Diemen

Over Blokker

Blokker Diemen heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Diemerplein 152 in het gebied 'Ruimzicht West' in Diemen ligt Blokker Diemen. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 57 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Diemen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Diemen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Ruimzicht West hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Diemen (Ruimzicht West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Beuningen
Blokker Scherpenzeel
Blokker Eersel
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Den Haag Grote markstraat
Blokker Sassenheim
Blokker Baarle Nassau
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Hoogvliet
Blokker Maasluis
Blokker Middelharnis
Blokker Maastricht Plein
Blokker
Blokker Nijverdal
Blokker Ijsselstein
Blokker Leidsche Rijn Utrecht
Blokker Zwijndrecht
City Guide

Wat te doen in Diemen

Benieuwd wat je naast Blokker Diemen nog meer in of rondom Diemen (Ruimzicht West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Ruimzicht West.