Blokker Enkhuizen Westerstraat map

Blokker Enkhuizen Westerstraat

8 ยท 77 recensies

Westerstraat 87, Enkhuizen

Blokker Enkhuizen Westerstraat
Blokker Enkhuizen Westerstraat Blokker Enkhuizen Westerstraat
Blokker Enkhuizen Westerstraat Blokker Enkhuizen Westerstraat
Blokker Enkhuizen Westerstraat

Over Blokker

Blokker Enkhuizen Westerstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Westerstraat 87 in het gebied 'Centrum Zuid-Oost' in Enkhuizen ligt Blokker Enkhuizen Westerstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 77 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Enkhuizen Westerstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 11 locaties in Enkhuizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Zuid-Oost hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Enkhuizen (Centrum Zuid-Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Uden
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Heiloo
Blokker Enschede Rijnstraat
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
Blokker Rotterdam Mathenesserplein
Blokker Winterswijk Markt
Blokker Alkmaar Langestraat
Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Amsterdam Zeilstraat
Blokker Hoorn Gouw
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Emmen
Blokker Drachten
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker Heerlen Corio center
Blokker Roosendaal Rucphensebaan
Blokker Hardenberg
City Guide

Wat te doen in Enkhuizen

Benieuwd wat je naast Blokker Enkhuizen Westerstraat nog meer in of rondom Enkhuizen (Centrum Zuid-Oost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Zuid-Oost.