Blokker Heerhugowaard Middenwaard map

Blokker Heerhugowaard Middenwaard

7.6 ยท 163 recensies

Middenwaard 2, Heerhugowaard

Blokker Heerhugowaard Middenwaard
Blokker Heerhugowaard Middenwaard Blokker Heerhugowaard Middenwaard
Blokker Heerhugowaard Middenwaard

Over Blokker

Blokker Heerhugowaard Middenwaard heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Middenwaard 2 in het gebied '' in Heerhugowaard ligt Blokker Heerhugowaard Middenwaard. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 163 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Heerhugowaard Middenwaard accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 29 locaties in Heerhugowaard waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 201 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Heerhugowaard () waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Drachten
Blokker Heerenveen
Blokker Kollum
Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Zandvoort
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Heerenveen
Blokker Apeldoorn De Eglantier
Blokker Groesbeek
Blokker Wijchen
Blokker Vlagtwedde
Blokker Geldrop
Blokker Bolsward
Blokker Lunteren
Blokker Heiloo
Blokker Bergschenhoek
Blokker Noordwijk
Blokker Zoetermeer Theaterplein
City Guide

Wat te doen in Heerhugowaard

Benieuwd wat je naast Blokker Heerhugowaard Middenwaard nog meer in of rondom Heerhugowaard () kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom .