Blokker Hilversum Hilvertshof map

Blokker Hilversum Hilvertshof

8 · 130 recensies

Hilvertshof 103, Hilversum

Blokker Hilversum Hilvertshof
Blokker Hilversum Hilvertshof Blokker Hilversum Hilvertshof
Blokker Hilversum Hilvertshof Blokker Hilversum Hilvertshof Blokker Hilversum Hilvertshof Blokker Hilversum Hilvertshof
Bekijk meer
Blokker Hilversum Hilvertshof

Over Blokker

Blokker Hilversum Hilvertshof heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Hilvertshof 103 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Blokker Hilversum Hilvertshof. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 130 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Hilversum Hilvertshof accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 25 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Haaksbergen
Blokker Rhenen
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Den Haag Dierenselaan
Blokker Hoogvliet
Blokker Meppel
Blokker Leek
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Amersfoort Cruquius
Blokker Oegstgeest
Blokker Winsum Hoofdstraat Obergum
Blokker Stein
Blokker Amsterdam Javastraat
Blokker Bovenkarspel
Blokker Nieuwerkerk A/D Ijs
Blokker Zoetermeer Samanthagang
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.