Blokker Hilversum Hilvertshof map

Blokker Hilversum Hilvertshof

7.8 · 129 recensies

Hilvertshof 103, Hilversum

Blokker Hilversum Hilvertshof
Blokker Hilversum Hilvertshof
Blokker Hilversum Hilvertshof

Over Blokker

Blokker Hilversum Hilvertshof heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Hilvertshof 103 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Blokker Hilversum Hilvertshof. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 129 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Hilversum Hilvertshof accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 451 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anya Vos
Google Maps Logo

Fijn personeel. Goed assortiment.

Anya Vos 3 maanden geleden
Jan Linssen
Google Maps Logo

Ongelofelijk klantonvriendelijke jongen. Niet behulpzaam. Jammer dat het teveel gevraagd is om een klant wegwijs te maken.

Jan Linssen 8 maanden geleden
Anita Christina Luyckx
Google Maps Logo

Goh blokker wat gaat hier toch de hele tijd mis? Een soeppan die bij de eerste keer gebruiken compleet verbrand aan de onderkant. Nu een poffertjespan (de ouderwetse zware) gekocht en deze blijft alles aan vast plakken? Ik weet dat poffertjes op een heeel hete pan moeten en vooral bij de eerste keer extra goed invetten... en toch kan ik dit weer weggooien.

Anita Christina Luyckx 9 maanden geleden
Melvin Sleeking
Google Maps Logo

Die Limburgse is lekker.

Melvin Sleeking 1 jaar geleden
Johan Keijer
Google Maps Logo

Gewoon de “nieuwen” Blokker. Sfeerloos en weinig in huis qwa voorraad in de schapen. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Johan Keijer 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Epe
Blokker Heerhugowaard Middenwaard
Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Axel
Blokker Breskens
Blokker Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Blokker Heerenveen
Blokker Elst
Blokker Groesbeek
Blokker Tiel
Blokker Purmerend Van Damplein
Blokker Hoogvliet
Blokker Musselkanaal
Blokker Den Bosch Rompertpassage
Blokker Deurne
Blokker Haarlem nice passage
Blokker Veenendaal Veenslag
Blokker Nootdorp
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Blokker Hilversum Hilvertshof nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.