Blokker Hilversum Kapittelweg map

Blokker Hilversum Kapittelweg

7.6 ยท 45 recensies

Kapittelweg 111, Hilversum

Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Hilversum Kapittelweg Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Hilversum Kapittelweg Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Hilversum Kapittelweg

Over Blokker

Blokker Hilversum Kapittelweg heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Kapittelweg 111 in het gebied 'Kerkelanden' in Hilversum ligt Blokker Hilversum Kapittelweg. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 45 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Hilversum Kapittelweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kerkelanden hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Akin
Google Maps Logo

Aantal maanden geleden droog rek gekocht van Leifheit. Gisteren naar Blokker in kerklanden geweest met kapotte artikel. Bedrijfsleider heeft alles gedaan om geen nieuwe artiekel te geven ondanks mijn pin bewijs. Arrogant en onvriendelijk. Ben een vaste klant al jaren maar dit heb ik nooit meegemaakt.

Akin 7 maanden geleden
karin van eekeren
Google Maps Logo

Prettige winkel

karin van eekeren 1 jaar geleden
Elissa Moha
Google Maps Logo

Ik stond om 17:15 bij de kassa, wil ik gaan afrekenen en hebben zij al hun kassa afgesloten. Ik kon alleen nog pinnen maar ik had contant geld! Is toch te erg voor worden ik heb mijn mand vol spullen moeten laten liggen omdat zij optijd naar huis wouden!

Elissa Moha 1 jaar geleden
ab bakker
Google Maps Logo

Niet zo over vol. Lekker winkelen daar.

ab bakker 1 jaar geleden
Herman van der Straten
Google Maps Logo

Nette overzichtelijke winkel.

Herman van der Straten 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Kerkelanden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Wageningen
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Zwolle Dobbe
Blokker Rotterdam Lusthofstraat
Blokker Zoetermeer Theaterplein
Blokker Breda Ginnekenstraat
Blokker Weesp
Blokker Almelo Vincent van Goghplein
Blokker Enschede Nrd.Esmarkerrondweg
Blokker Amersfoort Leusderweg
Blokker Lisse
Blokker Elst
Blokker Valkenswaard
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
Blokker Schiedam
Blokker Voorburg
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Blokker Hilversum Kapittelweg nog meer in of rondom Hilversum (Kerkelanden) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Kerkelanden.