Blokker Hilversum Seinstraat map

Blokker Hilversum Seinstraat

7.4 ยท 38 recensies

Seinstraat 5, Hilversum

Blokker Hilversum Seinstraat
Blokker Hilversum Seinstraat Blokker Hilversum Seinstraat
Blokker Hilversum Seinstraat
Blokker Hilversum Seinstraat

Over Blokker

Blokker Hilversum Seinstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Seinstraat 5 in het gebied 'Astronomische Buurt' in Hilversum ligt Blokker Hilversum Seinstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 38 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Hilversum Seinstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Astronomische Buurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Astronomische Buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Boxtel
Blokker Breda Rat Verleghstraat
Blokker Haarlem Marsmanplein
Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker De Bilt
Blokker Rotterdam Lusthofstraat
Blokker Uithuizen
Blokker Venray
Blokker Best
Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Kampen
Blokker Ulft
Blokker Venlo Maasstraat
Blokker Dongen
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Heiloo
Blokker Schiedam
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.