Blokker Hoorn De Huesmolen map

Blokker Hoorn De Huesmolen

8 · 33 recensies

De Huesmolen 150, Hoorn

Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen
Bekijk meer
Blokker Hoorn De Huesmolen

Over Blokker

Blokker Hoorn De Huesmolen heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de De Huesmolen 150 in het gebied 'Risdam-Zuid - Buurt 20 07' in Hoorn ligt Blokker Hoorn De Huesmolen. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 33 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Hoorn De Huesmolen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 37 locaties in Hoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Risdam-Zuid - Buurt 20 07 hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Hoorn (Risdam-Zuid - Buurt 20 07) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Cuyk
Blokker Gemert
Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Schagen
Blokker Amersfoort Emiclaerhof
Blokker Vlagtwedde
Blokker Haarlem Grote Houtstraat
Blokker Heiloo
Blokker Ommen
Blokker Nootdorp
Blokker Rijswijk Herenstraat
Blokker Haren
Blokker Venlo Nijmeegseweg
Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Amersfoort Leusderweg
Blokker Oegstgeest
Blokker Rotterdam Keizerswaard
City Guide

Wat te doen in Hoorn

Benieuwd wat je naast Blokker Hoorn De Huesmolen nog meer in of rondom Hoorn (Risdam-Zuid - Buurt 20 07) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Risdam-Zuid - Buurt 20 07.