Blokker Hoorn De Huesmolen map

Blokker Hoorn De Huesmolen

7.6 ยท 33 recensies

De Huesmolen 150, Hoorn

Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Hoorn De Huesmolen Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Hoorn De Huesmolen

Over Blokker

Blokker Hoorn De Huesmolen heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de De Huesmolen 150 in het gebied 'Risdam-Zuid - Buurt 20 07' in Hoorn ligt Blokker Hoorn De Huesmolen. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 33 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Hoorn De Huesmolen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 33 locaties in Hoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Risdam-Zuid - Buurt 20 07 hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Hoorn (Risdam-Zuid - Buurt 20 07) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Emmen
Blokker Wageningen
Blokker Rosmalen
Blokker Oldenzaal
Blokker Leusden
Blokker 's-Gravendeel
Blokker Barneveld
Blokker Nijmegen St. Jacobslaan
Blokker Stein
Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Nieuwegein Passage
Blokker Spijkenisse Uitstraat
Blokker Apeldoorn De Eglantier
Blokker Ermelo
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Hulst Grote markt
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
City Guide

Wat te doen in Hoorn

Benieuwd wat je naast Blokker Hoorn De Huesmolen nog meer in of rondom Hoorn (Risdam-Zuid - Buurt 20 07) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Risdam-Zuid - Buurt 20 07.