Blokker Huizen Kerkstraat map

Blokker Huizen Kerkstraat

7.2 · 84 recensies

Kerkstraat 16, Huizen

Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Huizen Kerkstraat Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Huizen Kerkstraat Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Huizen Kerkstraat

Over Blokker

Blokker Huizen Kerkstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Kerkstraat 16 in het gebied 'De Noord' in Huizen ligt Blokker Huizen Kerkstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 84 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Huizen Kerkstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Noord hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Huizen (De Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Ede Grotestraat
Blokker Groesbeek
Blokker Zwolle Wade
Blokker Breskens
Blokker Middelharnis
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Kollum
Blokker Didam
Blokker Irmengard Passage
Blokker
Blokker Alphen A/D Rijn De Aarhof
Blokker H.I. Ambacht
Blokker Groningen Herestraat
Blokker Budel
Blokker Jan van Galenstraat
Blokker De Bilt
Blokker Den Haag Dierenselaan
Blokker Vlaardingen V. Hogendorplaa
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Blokker Huizen Kerkstraat nog meer in of rondom Huizen (De Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom De Noord.