Blokker Huizen Oostermeent-west Huizen

Blokker Huizen Oostermeent-west

Blokker Huizen Oostermeent-west heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Bij Blokker Huizen Oostermeent-west gelegen aan de Oostermeent West 9 in Huizen kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Blokker Huizen Oostermeent-west

Oostermeent West 9 in Huizen

Betalen met creditcards bij Blokker Huizen Oostermeent-west in Huizen

In Huizen aan de Oostermeent West 9 bevindt zich Blokker Huizen Oostermeent-west. Bij Blokker Huizen Oostermeent-west kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Woonwinkel scoort Blokker Huizen Oostermeent-west een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Blokker Huizen Oostermeent-west

Voor de actuele openingstijden van Blokker Huizen Oostermeent-west in Huizen raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Blokker Huizen Oostermeent-west nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Huizen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 525 3130
Blokker Huizen Oostermeent-west Huizen
Blokker Huizen Oostermeent-west Huizen
Blokker Huizen Oostermeent-west Huizen

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Blokker Huizen Oostermeent-west?

Blokker Huizen Oostermeent-west krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 31 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag een bezoek gebracht aan het Blokker filiaal in Huizen op de Oostermeent omdat mijn stofzuiger kuren vertoonde. Volgens Blokker had ik twee jaar garantie en volgens het merk zelf drie jaar. Natuurlijk was mijn stofzuiger ouder dan twee jaar maar volgens het merk zelf kon ik aanspraak maken op hun driejarige garantie. Na ettelijke telefoontjes en mailtjes ging ik op verzoek van de klantenservice van Blokker naar het desbetreffende filiaal en daar zou het opgelost worden want zij erkende inderdaad dat het drie jaar garantie betrof en geen twee. Niets bleek in eerste instantie minder waar, de filiaalmanager bleef bij haar standpunt, twee jaar garantie en voor dat extra jaar moest ik in conclaaf met het merk zelf? Vreemde gang van zaken, des te meer omdat het merk zelf mij terug stuurt naar Blokker en zelfs hun eigen klantenservice dit ook doet. Persoonlijk werd dit nu voor mij een principe dingetje en wilde ik mij niet met een kluitje in het riet laten sturen! Typisch klassiek geval van " kastje naar de muur" gestuurd worden maar gelukkig bleek de filiaalmanager oplossingsgericht en kon ik na een telefoontje naar de klantenservice een nieuwe stofzuiger uitzoeken. Eind goed, al goed maar ik raad de klantenservice van Blokker aan om hun fysieke winkels beter te informeren én te ondersteunen. Ze zijn een verlengstuk van deze winkels en een klant hoeft niet de dupe dreigen te worden van miscommunicatie en nalatigheid. De vierde ster is louter alleen voor de uiteindelijke hulpvaardigheid van de filiaalmanager.

Lees verder

4/5

Een goede Blokker winkel. Vriendelijk personeel. Redelijk voldoende assortiment. Parkeren op het grote parkeerterrein is gratis en op het kleine terrein heb je de blauwe kaart nodig.

Lees verder

4/5

Personeel vriendelijk, winkel wat rommelig ingedeeld. Goede prijzen, leuke kassakoopjes en aanbiedingen.

Lees verder

4/5

Met een kinderwagen zijn de paden erg smal.

Lees verder

3/5

Gewoon een Blokker.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Blokker Huizen Oostermeent-west?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Blokker Huizen Oostermeent-west, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Blokker Huizen Oostermeent-west nog meer in of rondom Huizen kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Huizen.

Pearle Opticiens Huizen Huizen Opticien
ICI PARIS XL Huizen Verzorging

ICI PARIS XL

Achterbaan 19-23

Hans Anders Opticien Huizen Huizen Opticien
Jumbo Huizen Supermarkt

Jumbo

Kostmand 2

Expert Huizen Huizen Elektronicawinkel

Expert Huizen

Raadhuisstraat 20

Kruidvat Huizen Drogisterij

Kruidvat

Oostermeent Noord 11

Kruidvat Huizen Drogisterij

Kruidvat

Lindenlaan 16

Bakker Bart Huizen Bakker

Bakker Bart

Oude Raadhuisplein 1

Andere Blokker woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Blokker Huizen Oostermeent-west toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van Blokker te vinden.

Bekijk alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen Woonwinkel
Blokker Borger Borger Woonwinkel
Blokker Coevorden Coevorden Woonwinkel
Blokker Emmen Emmen Woonwinkel