Blokker Huizen Oostermeent-west map

Blokker Huizen Oostermeent-west

8 · 35 recensies

Oostermeent West 9, Huizen

Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Huizen Oostermeent-west Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Huizen Oostermeent-west Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Huizen Oostermeent-west

Over Blokker

Blokker Huizen Oostermeent-west heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Oostermeent West 9 in het gebied 'Huizermaat Zuid' in Huizen ligt Blokker Huizen Oostermeent-west. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 35 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Huizen Oostermeent-west accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Huizermaat Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eddy.wonder Wonder
Google Maps Logo

Top veel voor weinig geld goed geholpen ! 😀

Eddy.wonder Wonder 10 maanden geleden
Ricardo Bosson
Google Maps Logo

Leuke winkel en vriendelijk personeel. Goede winkel voor je huishoudelijke spullen en meer.

Ricardo Bosson 11 maanden geleden
Ruud Arnold
Google Maps Logo

Een goede Blokker winkel. Vriendelijk personeel. Redelijk voldoende assortiment. Parkeren op het grote parkeerterrein is gratis en op het kleine terrein heb je de blauwe kaart nodig.

Ruud Arnold 1 jaar geleden
Linda Bos-Vreeswijk
Google Maps Logo

Personeel vriendelijk, winkel wat rommelig ingedeeld. Goede prijzen, leuke kassakoopjes en aanbiedingen.

Linda Bos-Vreeswijk 1 jaar geleden
Bianca Honing-de Ruiter
Google Maps Logo

Vandaag een bezoek gebracht aan het Blokker filiaal in Huizen op de Oostermeent omdat mijn stofzuiger kuren vertoonde. Volgens Blokker had ik twee jaar garantie en volgens het merk zelf drie jaar. Natuurlijk was mijn stofzuiger ouder dan twee jaar maar volgens het merk zelf kon ik aanspraak maken op hun driejarige garantie. Na ettelijke telefoontjes en mailtjes ging ik op verzoek van de klantenservice van Blokker naar het desbetreffende filiaal en daar zou het opgelost worden want zij erkende inderdaad dat het drie jaar garantie betrof en geen twee. Niets bleek in eerste instantie minder waar, de filiaalmanager bleef bij haar standpunt, twee jaar garantie en voor dat extra jaar moest ik in conclaaf met het merk zelf? Vreemde gang van zaken, des te meer omdat het merk zelf mij terug stuurt naar Blokker en zelfs hun eigen klantenservice dit ook doet. Persoonlijk werd dit nu voor mij een principe dingetje en wilde ik mij niet met een kluitje in het riet laten sturen! Typisch klassiek geval van " kastje naar de muur" gestuurd worden maar gelukkig bleek de filiaalmanager oplossingsgericht en kon ik na een telefoontje naar de klantenservice een nieuwe stofzuiger uitzoeken. Eind goed, al goed maar ik raad de klantenservice van Blokker aan om hun fysieke winkels beter te informeren én te ondersteunen. Ze zijn een verlengstuk van deze winkels en een klant hoeft niet de dupe dreigen te worden van miscommunicatie en nalatigheid. De vierde ster is louter alleen voor de uiteindelijke hulpvaardigheid van de filiaalmanager.

Bianca Honing-de Ruiter 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Huizen (Huizermaat Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Zelhem
Blokker Amsterdam Jodenbreestraat
Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Woudenberg
Blokker Den Haag Het Kleine loo
Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Groningen Dierenriemstraat
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Papendrecht
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Den Haag Dierenselaan
Blokker Spijkenisse Uitstraat
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Broek Op Lange Dijk
Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Weesp
Blokker Amersfoort Emiclaerhof
Blokker Rotterdam Oude binnenweg
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Blokker Huizen Oostermeent-west nog meer in of rondom Huizen (Huizermaat Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Huizermaat Zuid.