Blokker Huizen Oostermeent-west map

Blokker Huizen Oostermeent-west

7.8 ยท 38 recensies

Oostermeent West 9, Huizen

Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Huizen Oostermeent-west Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Huizen Oostermeent-west Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Huizen Oostermeent-west

Over Blokker

Blokker Huizen Oostermeent-west heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Oostermeent West 9 in het gebied 'Huizermaat Zuid' in Huizen ligt Blokker Huizen Oostermeent-west. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 38 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Huizen Oostermeent-west accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Huizermaat Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Huizen (Huizermaat Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Balk
Blokker Groningen Herestraat
Blokker Heerlen Wannerstraat
Blokker Diemen
Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Enschede H.J. van Heekplein
Blokker Velp
Blokker Groningen Dierenriemstraat
Blokker Schagen
Blokker Volendam De stient
Blokker Vleuten
Blokker Katwijk
Blokker Urk
Blokker Veendam
Blokker Beek
Blokker Woerden
Blokker Dordrecht Statenplein
Blokker Rijswijk Prins W.A. Promenade
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Blokker Huizen Oostermeent-west nog meer in of rondom Huizen (Huizermaat Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Huizermaat Zuid.