Blokker Krommenie map

Blokker Krommenie

8.6 ยท 70 recensies

Zuiderhoofdstraat 129, Krommenie

Blokker Krommenie
Blokker Krommenie Blokker Krommenie
Blokker Krommenie Blokker Krommenie
Blokker Krommenie

Over Blokker

Blokker Krommenie heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zuiderhoofdstraat 129 in het gebied 'Noorderhoofdbuurt' in Krommenie ligt Blokker Krommenie. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 70 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Krommenie accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 4 locaties in Krommenie waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Noorderhoofdbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Krommenie (Noorderhoofdbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Tegelen
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Heiloo
Blokker Rijssen
Blokker Rotterdam Zuidplein Hoog
Blokker Deurne
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Made
Blokker Zwolle Diezerstraat
Blokker Nieuwegein Passage
Blokker Rozenburg
Blokker Lochem
Blokker Boxtel
Blokker Alkmaar Langestraat
Blokker
Blokker Weesp
Blokker Hardenberg
City Guide

Wat te doen in Krommenie

Benieuwd wat je naast Blokker Krommenie nog meer in of rondom Krommenie (Noorderhoofdbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Noorderhoofdbuurt.