Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg map

Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg

8 · 26 recensies

Burgemeester D. Kooimanweg 16, Purmerend

Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg

Over Blokker

Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Burgemeester D. Kooimanweg 16 in het gebied 'Wagenweg' in Purmerend ligt Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 26 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 38 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wagenweg hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Wagenweg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Breda Kruisvoort
Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Oldenzaal
Blokker Vleuten
Blokker Rozenburg
Blokker Zoetermeer Samanthagang
Blokker Franeker
Blokker Voorthuizen
Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Bovenkarspel
Blokker Hulst Grote markt
Blokker Alphen A/D Rijn De Aarhof
Blokker Badhoevedorp
Blokker Haarlem Marsmanplein
Blokker Deventer
Blokker Papendrecht
Blokker Pijnacker
Blokker Schiedam
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg nog meer in of rondom Purmerend (Wagenweg) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wagenweg.