Blokker Purmerend Van Damplein map

Blokker Purmerend Van Damplein

8 · 41 recensies

Van Damplein 16, Purmerend

Blokker Purmerend Van Damplein
Blokker Purmerend Van Damplein Blokker Purmerend Van Damplein
Blokker Purmerend Van Damplein Blokker Purmerend Van Damplein Blokker Purmerend Van Damplein Blokker Purmerend Van Damplein
Bekijk meer
Blokker Purmerend Van Damplein

Over Blokker

Permanent gesloten

Blokker Purmerend Van Damplein in Purmerend is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Blokker Purmerend Van Damplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Van Damplein 16 in het gebied 'Afrika' in Purmerend ligt Blokker Purmerend Van Damplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 41 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Purmerend Van Damplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 38 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Afrika hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Afrika) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Kollum
Blokker Uithuizen
Blokker Breda Ginnekenstraat
Blokker Kampen
Blokker Bunschoten-Spakenburg
Blokker Vlissingen Walstraat
Blokker Vught Marktveld
Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Heemstede
Blokker Ommen
Blokker Wijk Bij Duurstede
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Lichtenvoorde
Blokker Wageningen
Blokker Geleen Markt
Blokker Breda Kruisvoort
Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Dordrecht P.A. de kokplein
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast Blokker Purmerend Van Damplein nog meer in of rondom Purmerend (Afrika) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Afrika.