Blokker Uithoorn map

Blokker Uithoorn

7.8 · 77 recensies

Zijdelwaardplein 52, Uithoorn

Blokker Uithoorn
Blokker Uithoorn

Over Blokker

Blokker Uithoorn heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zijdelwaardplein 52 in het gebied 'Zijdelwaard' in Uithoorn ligt Blokker Uithoorn. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 77 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Uithoorn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 9 locaties in Uithoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zijdelwaard hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ad van Ommeren
Google Maps Logo

Goede klantenservice

Ad van Ommeren 11 maanden geleden
Richard Hoedeman
Google Maps Logo

Wat een leuke huishoudelijke spulletjes

Richard Hoedeman 1 jaar geleden
Ronald De Ridder
Google Maps Logo

Sterk verbeterd, assortiment is beter, winkel stuk netter.

Ronald De Ridder 1 jaar geleden
Thea van Boxtel
Google Maps Logo

leuk winkel centrum

Thea van Boxtel 1 jaar geleden
De Boer
Google Maps Logo

Ik kocht hier een wokpan met een steel van het Blokker-merk. Na een keer of drie gebruiken, brak de steel van de pan. Bij de winkel vroegen ze om de bon. Die had ik niet. Verder nam men de moeite om al mijn pinbetalingen in de winkel na te gaan - maar die van de pan kwam niet tevoorschijn. Men was heel vriendelijk en stak er veel werk in. Daar stond ik dan met mijn nog zichtbaar fonkelnieuwe pan met afgebroken steel waar heel groot ‘Blokker’ onderop de bodem stond. Mooi niet dat ik mijn geld terugkreeg. Zelfs bij de Action verkopen ze betere kwaliteit.

De Boer 2 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Uithoorn (Zijdelwaard) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Oosterwolde
Blokker Surhuisterveen
Blokker Apeldoorn Operaplein
Blokker Putten
Blokker Wijk Bij Duurstede
Blokker Vlissingen Gildeweg
Blokker Hoogeveen
Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Amsterdam Molenwijk
Blokker Heiloo
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
Blokker Warnsveld
Blokker Leek
Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
City Guide

Wat te doen in Uithoorn

Benieuwd wat je naast Blokker Uithoorn nog meer in of rondom Uithoorn (Zijdelwaard) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zijdelwaard.