Blokker Uithoorn map

Blokker Uithoorn

8 · 81 recensies

Zijdelwaardplein 52, Uithoorn

Open

Blokker Uithoorn
Blokker Uithoorn

Over Blokker

Blokker Uithoorn heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zijdelwaardplein 52 in het gebied 'Zijdelwaard' in Uithoorn ligt Blokker Uithoorn. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 81 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Uithoorn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 9 locaties in Uithoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zijdelwaard hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Uithoorn (Zijdelwaard) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Helden-Panningen
Blokker Oss
Blokker Vlissingen Gildeweg
Blokker Capelle A/D Ijssel
Blokker Hellevoetsluis
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Boxmeer
Blokker Breda Moerwijk
Blokker Amsterdam Molenwijk
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Castricum
Blokker S Gravenzande
Blokker Alkmaar Langestraat
Blokker Hoofddorp Burgemeester Stamplein
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Kampen
Blokker Amersfoort Leusderweg
Blokker Utrecht Nachtegaalstraat
City Guide

Wat te doen in Uithoorn

Benieuwd wat je naast Blokker Uithoorn nog meer in of rondom Uithoorn (Zijdelwaard) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zijdelwaard.