Blokker Volendam De stient map

Blokker Volendam De stient

8.2 · 13 recensies

De Stient 7, Volendam

Blokker Volendam De stient
Blokker Volendam De stient

Over Blokker

Blokker Volendam De stient heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de De Stient 7 in het gebied 'Volendam-Blokgouw 1 en 2' in Volendam ligt Blokker Volendam De stient. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 13 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Volendam De stient accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 12 locaties in Volendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Volendam-Blokgouw 1 en 2 hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Harry Leeuw
Google Maps Logo

Aardig en behulpzaam personeel.

Harry Leeuw 1 jaar geleden
Belinda Susan
Google Maps Logo

Goede service gehad bij het retourneren van een koekenpan. TOP Blokker!

Belinda Susan 1 jaar geleden
Evina De Graaf
Google Maps Logo

leuke winkel, niet te groot en niet te klein.

Evina De Graaf 2 jaar geleden
wikevo
Google Maps Logo

Wat kan je zeggen over Blokker? Goede zaak, en natuurlijk overal hetzelfde.

wikevo 4 jaar geleden
Koen van Langen
Google Maps Logo

Zojuist weer eens bij Blokker geweest, bij het pand in de Stient. We hebben de laatste dagen opeens veel steekmuggen in huis, dus ik dacht: ik haal een elektrische vliegenracket weer eens ouderwets bij de oer-Hollandse winkel. Eenmaal in het pand waren 4 à 5 collega's druk bezig in of op te ruimen. Ze leken (lichtelijk) geïrriteerd, dat bleek ook uit het feit dat ze meermaals luidkeels tegen en door elkaar aan het praten waren. Ik was niet de enige in het pand die zich daaraan stoorde. Vervolgens had de cassière geen haast met de wachtende mensen bij de kassa, waarvan ik er één was. Ze besteedde onder andere aandacht aan de kibbelende collega's. Eenmaal aan de beurt vroeg ik of ze nog elektrische vliegenrackets in de winkel had. Dit was niet het geval, dus ik vroeg wanneer deze weer in de winkel liggen. Het antwoord was: 'volgend jaar zomer, want er zijn nu geen muggen'. Iets daarvoor had ik het product al op een digitaal scherm gevonden in de buurt van de kassa, dus ik vroeg of ik deze dan online kan bestellen. De cassière zei dat dit ook niet mogelijk is omdat de totaalprijs onder het minimale bedrag zat om artikelen gratis te kunnen verzenden. Ten slotte vroeg de cassière nog na bij een collega of het product er nog was. Het antwoord was: 'nee, wat er zijn nu geen muggen meer'. Toen ik de winkel uit was maakte de betreffende collega nog wat (ik vermoed door irritatie ontstane en niet-positieve) opmerkingen waarvan ik uitga dat er over mijn gezochte product ging. Wat gaat er hier m.i. mis? - Beschikbaarheid: waarom is het product niet het hele jaar door beschikbaar (in de winkel). Als Blokker er vanuit gaat dat er in het najaar geen steekmuggen meer zijn, wat feitelijk onjuist is, moeten ze overwegen het (seizoensgebonden-) productbeleid te herzien. - Klantvriendelijkheid: ik schrok van het enigszins onbeschofte gedrag van de Blokker medewerkers, zowel onderling als tegen klanten in de winkel. - Waarom kan ik (in de winkel) geen product online bestellen als ik onder het totale bedrag zit voor gratis verzendkosten (informatie vanuit cassière). Overigens was de software op het digitale scherm in de winkel niet heel snel. Ik koop zeer regelmatig online, en als ik bij Google mijn zoekopdracht invoer zie ik tientallen aanbieders die het product aan kunnen bieden. Toch gaf ik de voorkeur aan een fysieke winkel van Blokker. Dit ga ik in de toekomst waarschijnlijk niet meer doen. Dit zijn m.i. serieuze aandachtspunten die verbeterd dienen te worden, wil Blokker met zijn (fysieke) winkelformule langer het hoofd kunnen bieden tegen de grote online retailers/concurrenten.

Koen van Langen 4 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Volendam (Volendam-Blokgouw 1 en 2) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Arnhem Kronenburg passage
Blokker Bergen Op Zoom Van Konijnenburgweg
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Veenendaal Veenslag
Blokker Rijswijk Prins Willem Alexander Promenade
Blokker Voorburg
Blokker Zaltbommel
Blokker Etten Leur
Blokker Hoofddorp Markenburg
Blokker Almelo Vincent van Goghplein
Blokker Gorinchem
Blokker Spijkenisse Uitstraat
Blokker Borger
Blokker Baarle Nassau
Blokker Leidsche Rijn Utrecht
Blokker Utrecht Nachtegaalstraat
Blokker Middelharnis
Blokker Rotterdam Zuidplein Hoog
City Guide

Wat te doen in Volendam

Benieuwd wat je naast Blokker Volendam De stient nog meer in of rondom Volendam (Volendam-Blokgouw 1 en 2) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Volendam-Blokgouw 1 en 2.