Blokker Volendam De stient map

Blokker Volendam De stient

8 · 13 recensies

De Stient 7, Volendam

Blokker Volendam De stient
Blokker Volendam De stient

Over Blokker

Permanent gesloten

Blokker Volendam De stient in Volendam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Blokker Volendam De stient heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de De Stient 7 in het gebied 'Volendam-Blokgouw 1 en 2' in Volendam ligt Blokker Volendam De stient. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 13 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Volendam De stient accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 23 locaties in Volendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Volendam-Blokgouw 1 en 2 hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Volendam (Volendam-Blokgouw 1 en 2) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Brunssum
Blokker Sittard
Blokker Son
Blokker Uden
Blokker Almelo Vincent van Goghplein
Blokker Den Haag Grote markstraat
Blokker Emmen
Blokker Nijmegen St. Jacobslaan
Blokker Baarle Nassau
Blokker Beverwijk
Blokker Zwolle Dobbe
Blokker Lisse
Blokker Dieren
Blokker Boxmeer
Blokker Aalsmeer
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Almelo Vincent van Goghplein
Blokker Barendrecht Van Beuningenhaven
City Guide

Wat te doen in Volendam

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Volendam. Meer van dit lees je in onze Volendam City Guide.