Blokker Volendam Zeestraat map

Blokker Volendam Zeestraat

9 ยท 10 recensies

Zeestraat 21, Volendam

Blokker Volendam Zeestraat
Blokker Volendam Zeestraat Blokker Volendam Zeestraat
Blokker Volendam Zeestraat Blokker Volendam Zeestraat
Blokker Volendam Zeestraat

Over Blokker

Blokker Volendam Zeestraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zeestraat 21 in het gebied 'Volendam-Oude kom' in Volendam ligt Blokker Volendam Zeestraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 10 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Volendam Zeestraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 12 locaties in Volendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Volendam-Oude kom hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Volendam (Volendam-Oude kom) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Groesbeek
Blokker Ulft
Blokker Valkenswaard
Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Breskens
Blokker Roelofarendsveen
Blokker Scherpenzeel
Blokker Berlicum
Blokker Den Bosch Rompertpassage
Blokker Uden
Blokker De Bilt
Blokker Driebergen
Blokker Stiens
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker Groningen Siersteenlaan
Blokker Hengelo
Blokker Den Haag Grote markstraat
Blokker Leiderdorp
City Guide

Wat te doen in Volendam

Benieuwd wat je naast Blokker Volendam Zeestraat nog meer in of rondom Volendam (Volendam-Oude kom) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Volendam-Oude kom.