Blokker Wormerveer map

Blokker Wormerveer

8 · 72 recensies

Marktplein 15, Wormerveer

Gesloten

Blokker Wormerveer
Blokker Wormerveer

Over Blokker

Blokker Wormerveer heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Marktplein 15 in het gebied 'Wormerveer Noord' in Wormerveer ligt Blokker Wormerveer. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 72 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Wormerveer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 10 locaties in Wormerveer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wormerveer Noord hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Wormerveer (Wormerveer Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Kaatsheuvel
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Hellevoetsluis
Blokker Hillegom
Blokker Rotterdam Watermanweg
Blokker Waddinxveen
Blokker Nijkerk
Blokker Zandvoort
Blokker Driebergen
Blokker Nieuwegein Muntplein
Blokker Zeist Slotlaan
Blokker Den Haag Fahrenheitstraat
Blokker Apeldoorn De Eglantier
Blokker Winsum Hoofdstraat Obergum
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Oisterwijk
Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Utrecht Hammarskjoldhof
City Guide

Wat te doen in Wormerveer

Benieuwd wat je naast Blokker Wormerveer nog meer in of rondom Wormerveer (Wormerveer Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wormerveer Noord.