Blokker Wormerveer map

Blokker Wormerveer

8 · 63 recensies

Marktplein 15, Wormerveer

Gesloten

Blokker Wormerveer
Blokker Wormerveer

Over Blokker

Blokker Wormerveer heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Marktplein 15 in het gebied 'Wormerveer Noord' in Wormerveer ligt Blokker Wormerveer. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 63 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Wormerveer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 10 locaties in Wormerveer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wormerveer Noord hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Wormerveer (Wormerveer Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Bergen op Zoom Konijnenbur
Blokker Veghel
Blokker Enschede Wesselernering
Blokker Gouda
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Tiel
Blokker Zevenaar
Blokker Groningen Dierenriemstraat
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Den Haag Fahrenheitstraat
Blokker Winschoten
Blokker Heerlen In de Cramer
Blokker Den Bosch Rompertpassage
Blokker Schagen
Blokker Mijdrecht
Blokker Nieuwegein Muntplein
City Guide

Wat te doen in Wormerveer

Benieuwd wat je naast Blokker Wormerveer nog meer in of rondom Wormerveer (Wormerveer Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wormerveer Noord.