Bluespoon Restaurant & Bar map

Bluespoon Restaurant & Bar

8.8 · 279 recensies

Prinsengracht 587 - Ground Floor, Amsterdam

Bluespoon Restaurant & Bar
Bluespoon Restaurant & Bar Bluespoon Restaurant & Bar
Bluespoon Restaurant & Bar Bluespoon Restaurant & Bar
Bluespoon Restaurant & Bar

Over deze locatie

Aan de Prinsengracht 587 - Ground Floor in het gebied 'Leidsegracht Noord' in Amsterdam ligt Bluespoon Restaurant & Bar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 279 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bluespoon Restaurant & Bar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lieke Beunder
Google Maps Logo

Heerlijke avond gehad. De sfeer was goed en wij konden fijn rustig praten en lachen. De bediening was zeer vriendelijk en beleefd. Leuk de open keuken waar totaal geen geluid van kwam Het eten was heerlijk! Vooral genoten van de zalm tartaar en de cheesecake. En een geweldige rode wijn de Saint-Émilion Grand Cru . Heel benieuwd waar ik deze zelf kan kopen? Zeker een aanrader

Lieke Beunder 4 maanden geleden
Chiara O.
Google Maps Logo

Lekker loungend op een bank een aantal tapas besteld. Je voelt je alsof je je in een duur luxe restaurant bevindt, maar de prijzen zijn erg vriendelijk. Het eten was erg goed, de manchego cheesecake hemels. Echt nog nooit zo'n lekkere cheesecake gehad. Zeker een aanrader!

Chiara O. 10 maanden geleden
Stellan Bordewijk
Google Maps Logo

Met gepaste trots in het bijzondere boetiekhotel.Andaz. Gecharmeerd over de passie en bevlogenheid van degene die dit voor haar gasten mogelijk maakt. Het leven wordt intens gevierd in Bluespoon Restaurant & Bar. 'Kunstenaars' serveren een scala aan topgerechten en geven een uitgebreide uitleg bii de gerechten en de keur aan dranken en cocktails. Je voelt je direct thuis bij Bluespoon & Bar en de wens om terug te komen is steevast aanwezig . Men heeft zoveel liefde om het haar gasten naar tevredenheid te maken. De vipe is alom aanwezig. Het voelt al heel snel als familie. Zo fijn! Dank aan die bevlogen mensen die het voor ons gasten mogelijk maken zich hier comfortabel te voelen en de hectiek van het dagelijks leven even te vergeten. In love with the Andaz familie

Stellan Bordewijk 1 jaar geleden
Marjolein Neervoort
Google Maps Logo

We hebben de Mat Hatter Brunch gehad. Deze wordt op zondag georganiseerd waarbij je onbeperkt water en cava krijgt tijdens de brunch. Het ontvangst en begin van de brunch waren top. Glazen werden snel aangevuld en het eten was top. Helaas zwakte dit na een paar gangen af. De aandacht van het bedienend personeel verslapte en glazen bleven lange tijd leeg. Ook onze waterglazen. Jammer! Het eten was echt heerlijk. Totdat de kaasplank op tafel verscheen. Voor een Amsterdamse kaasplank viel dit behoorlijk tegen. Drie soorten niet echt bijzondere kaas op een plank met wat toastjes uit een zakje en wat noten. Deze plank mag zeker wat meer aandacht krijgen. Al met al een fijne middag gehad met lekker eten, maar dus nog wat verbeterpuntjes.

Marjolein Neervoort 2 jaar geleden
Barbara Hasselaar
Google Maps Logo

Fantastisch lekker gegeten. Leuk om in een restaurant in Nederland, Engels te moeten spreken. Prettig personeel en mooie ambiance! Zeker een aanrader!!

Barbara Hasselaar 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bluespoon Restaurant & Bar

Goed nieuws! Bij Bluespoon Restaurant & Bar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.