Boca's map

Boca's

8.6 · 445 recensies

Westerstraat 30, Amsterdam

Boca's
Boca's Boca's
Boca's Boca's
Boca's

Over deze locatie

Aan de Westerstraat 30 in het gebied 'Anjeliersbuurt Noord' in Amsterdam ligt Boca's. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 445 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Boca's accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Anjeliersbuurt Noord hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Fa Bo
Google Maps Logo

Ik hou van deze plek. Heerlijke koffie en vooral gezelligheid opzoeken!

Fa Bo 4 weken geleden
Wim De Jonge
Google Maps Logo

Bij drinken bestellen afgeblaft worden door de barman en het eten besteld maar dat was hij vergeten door te geven. Wederom gevraagd om het eten na een half uur bij een andere barman. ( gelukkig had deze wel fatsoen ) daarna snel ons eten opgeten en wegwezen. Al met al deze dag in Amsterdam een minder prettige ervaring.

Wim De Jonge 1 maand geleden
Stefan Winter
Google Maps Logo

Heel chill eetcafé met tapas. Heerlijke sfeer onder het personeel waarbij je het gevoel hebt dat ze net even extra hun best doen voor je. Op een drukke avond vinden ze toch nog een tafeltje voor je en voor tapas was het een zeer diverse kaart. Goed dat dit soort tentjes niet zijn verdwenen door covid

Stefan Winter 2 maanden geleden
Puck Rozendaal
Google Maps Logo

Top! Wij konden hier met 9 mensen terecht, super leuke bediening en heerlijk eten.

Puck Rozendaal 2 maanden geleden
Ron van Woudenberg
Google Maps Logo

Lekker gegeten, leuke vriendelijke bediening. Een aanrader!

Ron van Woudenberg 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Boca's

Goed nieuws! Bij Boca's in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.