Boca's Park map

Boca's Park

8 · 215 recensies

Sarphatipark 4, Amsterdam

Boca's Park
Boca's Park Boca's Park
Boca's Park Boca's Park Boca's Park Boca's Park Boca's Park Boca's Park Boca's Park
Bekijk meer
Boca's Park

Over deze locatie

Permanent gesloten

Boca's Park in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Sarphatipark 4 in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt Boca's Park. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 215 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Boca's Park accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Boca's Park

Goed nieuws! Bij Boca's Park in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.