Boca's Park Amsterdam

Boca's Park

Bij Boca's Park gelegen aan de Sarphatipark 4 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Boca's Park is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Boca's Park

Sarphatipark 4 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Boca's Park in Amsterdam

In Amsterdam aan de Sarphatipark 4 bevindt zich Boca's Park. Bij Boca's Park kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Boca's Park een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Boca's Park

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Boca's Park. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 675 9945
Online bestellen
Boca's Park Amsterdam
Boca's Park Amsterdam
Boca's Park Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Boca's Park?

Boca's Park wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 198 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

RAUW BROODJE KIPPENVLEES!!!! (zie foto's) Eens en nooit meer een broodje halen bij Bocas. Bij de eerste bestelling waren er te weinig broodjes meegegeven. Toen wij hier thuis achter kwamen hebben we gebeld naar het restaurant, waarop op een hele onaangename manier werd gereageerd door een van de medewerkers. Vervolgens het vergeten broodje een uur later opnieuw besteld. Waarna het ongeveer 20 min duurde voordat het broodje klaar was. Eenmaal thuis aangekomen om het broodje op te eten, bleek de kip door en door rauw te zijn (zie foto's). Ik snap dat er iets mis kan gaan met de bestelling maar verwacht wel een broodje waar ik niet van in het ziekenhuis beland.

Lees verder

1/5

Super! Lekkere broodjes en hapjes. Een van mijn favoriete tentjes.

Lees verder

5/5

Onze bestelde witbiertjes bleken na twee rondjes inderdaad normale biertjes te zijn (gevalletje verkeerde vat aangesloten), waarna de excuus-drankjes-van-het-huis gewoon op de rekening stonden..

Lees verder

3/5

Slechte ervaring gehad afgelopen weekend, jammer! Bediening was vrij laks, tot drie keer toe dingen vergeten. Een aantal keer zelf naar de bar gelopen om iets te bestellen of te vragen waar drankjes bleven. Gevraagd of het mogelijk was om een kaasplank te bestellen als nagerecht, dit zou de serveerster even nakijken in de keuken maar zij dacht dat dit wel zou kunnen. Toen we 20 minuten later hierom vroegen, kregen wij te horen dat dit ‘toch niet mogelijk was’ en ze vergeten was het te melden. Vervolgens ook niet met een alternatief of iets gekomen. Daarnaast echt behoorlijk aan de prijs. €25 voor een klein vegetarisch plateau, voornamelijk opgevuld met een soort croutons, is écht overpriced.

Lees verder

1/5

Wat een nare ervaring. Mijn vriend had 2 weken van te voren gereserveerd voor onze anniversary. Hij had gevraagd om een leuke tafel en bij binnenkomst een glaasje bubbels, dat werd ook beloofd door diegene aan de telefoon. Ten eerste belde wij op om te vragen hoelaat de reservering ook al weer was. Daarop werd geantwoord dat het 7 uur was maar of wij aub later konden komen omdat het druk was. Dit was al jammer. Wij zijn toen om half 8 gekomen. Toen werden we geplaceerd aan een tafel die over was. Toen wij aangaven dat wij 2 weken geleden gereserveerd hadden en gevraagd hadden om het bovenstaande werd dat zowat genegeerd. Toen de serveerster ging kijken of ze wat anders kon regelen, kwam ze terug en zei ze dat het niet kon en vroeg of wij wat wilden drinken, dit terwijl er een welkomstdrankje klaar zou staan. Wij zijn met een vervelend gevoel opgestaan en weggegaan.. erg jammer en 0 excuses gekregen...

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Boca's Park

Goed nieuws! Bij Boca's Park in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Choux Amsterdam Restaurant

Choux

De Ruijterkade 128

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Oosterdokskade 137