Boca's Park Amsterdam

Boca's Park

Bij Boca's Park gelegen aan de Sarphatipark 4 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Boca's Park

Sarphatipark 4 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Boca's Park in Amsterdam

In Amsterdam aan de Sarphatipark 4 bevindt zich Boca's Park. Bij Boca's Park kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Boca's Park een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Boca's Park

Voor de actuele openingstijden van Boca's Park in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Boca's Park nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Boca's Park

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Boca's Park. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 675 9945
Boca's Park Amsterdam
Boca's Park Amsterdam
Boca's Park Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Boca's Park?

Boca's Park krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 207 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuk om buiten te zitten op de bankjes bij het raam (er is eventueel een heater). Heerlijke Chai latté gehad en een gember thee. Serveerster had een vrolijke vibe. Aanrader als je in de buurt bent van het Sarphatipark.

Lees verder

5/5

RAUW BROODJE KIPPENVLEES!!!! (zie foto's) Eens en nooit meer een broodje halen bij Bocas. Bij de eerste bestelling waren er te weinig broodjes meegegeven. Toen wij hier thuis achter kwamen hebben we gebeld naar het restaurant, waarop op een hele onaangename manier werd gereageerd door een van de medewerkers. Vervolgens het vergeten broodje een uur later opnieuw besteld. Waarna het ongeveer 20 min duurde voordat het broodje klaar was. Eenmaal thuis aangekomen om het broodje op te eten, bleek de kip door en door rauw te zijn (zie foto's). Ik snap dat er iets mis kan gaan met de bestelling maar verwacht wel een broodje waar ik niet van in het ziekenhuis beland.

Lees verder

1/5

Ikheb niet geweest

Lees verder

1/5

Super! Lekkere broodjes en hapjes. Een van mijn favoriete tentjes.

Lees verder

5/5

Wat een nare ervaring. Mijn vriend had 2 weken van te voren gereserveerd voor onze anniversary. Hij had gevraagd om een leuke tafel en bij binnenkomst een glaasje bubbels, dat werd ook beloofd door diegene aan de telefoon. Ten eerste belde wij op om te vragen hoelaat de reservering ook al weer was. Daarop werd geantwoord dat het 7 uur was maar of wij aub later konden komen omdat het druk was. Dit was al jammer. Wij zijn toen om half 8 gekomen. Toen werden we geplaceerd aan een tafel die over was. Toen wij aangaven dat wij 2 weken geleden gereserveerd hadden en gevraagd hadden om het bovenstaande werd dat zowat genegeerd. Toen de serveerster ging kijken of ze wat anders kon regelen, kwam ze terug en zei ze dat het niet kon en vroeg of wij wat wilden drinken, dit terwijl er een welkomstdrankje klaar zou staan. Wij zijn met een vervelend gevoel opgestaan en weggegaan.. erg jammer en 0 excuses gekregen...

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Boca's Park

Goed nieuws! Bij Boca's Park in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Boca's Park nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556