Boca's Rotterdam

Boca's

Bij Boca's gelegen aan de Mauritsweg 43A in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Boca's is één van de 126 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Boca's

Mauritsweg 43A in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Boca's in Rotterdam

In Rotterdam aan de Mauritsweg 43A bevindt zich Boca's. Bij Boca's kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Boca's een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Boca's

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Boca's. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 820 8715
Routebeschrijving
Boca's Rotterdam
Boca's Rotterdam
Boca's Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Boca's?

Boca's wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 213 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heerlijke broodjes! Veel keuze en goede service.

Lees verder

5/5

Boca’s is erg gezellig, vriendelijk personeel en de gerechtjes zijn lekker en perfect om te delen. Ook verandert de kaart vaak genoeg.

Lees verder

5/5

Erg lekker gegeten. Een plateau is een echte aanrader! Veel hapjes op een enorme plaat met allerlei broodjes. Heerlijk om te delen met elkaar!

Lees verder

5/5

Gisteren voor het eerst bij Boca's gaan lunchen, de broodjes waren lekker en inderdaad voldoende de keuze. Maar personeel en bediening echt slecht!! Zeker 35min. Moeten wachten tot de dame bij ons kwam om de bestelling op te nemen, ja ze was alleen en nee het was helemaal niet druk!! Kreeg een "verse" munt thee met elastiek?? Voor een nieuwe gevraagd en het duurde weer 20min. Voor ze er was en als je naar binnen keek zag je hoe ze aan de bar zat te hangen of een praatje in de keuken aan het doen was... Verse jus d'orange was niet mogelijk want deze moest geperst worden en daar was geen tijd voor!! Verder geen gezellige sfeer te bevinden of achtergrond muziek. Jammer, want na het lezen van de positieve recenties toch wel wat beters verwacht!!

Lees verder

1/5

Fijn restaurant, goed eten, goede prijs. Locatie is ook goed, vijf min lopen van CS. Íets minder olie in de gerechten en het zou perfect zijn!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Boca's

Goed nieuws! Bij Boca's in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 126 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41