Bolenius Restaurant map

Bolenius Restaurant

8.8 · 267 recensies

George Gershwinlaan 30, Amsterdam

Bolenius Restaurant
Bolenius Restaurant Bolenius Restaurant
Bolenius Restaurant Bolenius Restaurant
Bolenius Restaurant

Over deze locatie

Aan de George Gershwinlaan 30 in het gebied 'Zuidas Zuid' in Amsterdam ligt Bolenius Restaurant. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 267 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bolenius Restaurant accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidas Zuid hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ron van Bruchem
Google Maps Logo

Uitstekend restaurant met zeer bijzondere gerechten in een mooie, chique ambiance.

Ron van Bruchem 2 maanden geleden
Marco Doornbos
Google Maps Logo

Mooi concept....uniek met groenvoer. Hele ander kijk op groentes gekregen...wel flink aan de prijs

Marco Doornbos 3 maanden geleden
Bas
Google Maps Logo

Overall was het eten smakelijk maar ik vond het weinig uitgesproken en veel gangen hadden toch dezelfde basis (hollandse groenten uit eigen tuin). Idem voor het wijnarrangement. De wijnen gingen goed bij het eten maar waren niet verrassend. Op zich was er weinig op aan te merken (het was gewoon goed) en we hebben een prima avond gehad maar als je het vergelijkt met andere sterrenrestaurants vind ik dit wel fors overpriced (Eur 115 voor 6 gangen die in die zin niet echt onderscheidend zijn). Voor hetzelfde geld of minder zijn er betere sterrenrestaurants in de stad (Sinne blijft wat dat betreft onze favo).

Bas 6 maanden geleden
Mathilde Reedijk
Google Maps Logo

We hadden ons er heel erg op verheugd hier met Kerst weer te eten. Uit ervaring wetend dat dat echt een feestje is. Van diner was het al lunch geworden maar uiteindelijk werd het zelfs dat niet. Dan maar de take away optie en thuis mijn uiterste best gedaan om de 4 gangen net zo elegant op de borden te krijgen.... Dat lukte niet helemaal ondanks de hele duidelijke beschrijving, maar heerlijk was het allemaal! Ook de vegetariërs in het gezelschap kwamen helemaal aan hun trekken. Desondanks komen we toch het liefst in het restaurant eten zodra dat kan :-)

Mathilde Reedijk 6 maanden geleden
Magdalena Chmielewska
Google Maps Logo

Ik heb echt gemengde gevoelens. 1/ de concept, de presentatie van eten en de ideeën - heel goed, geen klachten 2/ de dienst: okay, maar voor deze prijs en deze roem, ik zal een beetje meer verwachten 3/ geen echte sommelier, maar interessante wijn selectie 4/ de smaak: ondanks goede ideeën en mooie presentatie, het was het grootste teleurstelling van de hele ervaring. Het eten had geen expressief smaak, sommige maaltijden waren bitter of smaakloos. Volgens me: te veel gestoomde dingen . Ik vermiste andere technieken(bijv bakken). 5/ de prijs: ik weet het niet helemaal zeker dat het is het geld waard (een bescheiden optie: bijna 300 euro voor twee)

Magdalena Chmielewska 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bolenius Restaurant

Goed nieuws! Bij Bolenius Restaurant in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Bolenius Restaurant nog meer in of rondom Amsterdam (Zuidas Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zuidas Zuid.