Borrl Kitchen Deli map

Borrl Kitchen Deli

9 · 569 recensies

Plantage Kerklaan 41, Amsterdam

Borrl Kitchen Deli
Borrl Kitchen Deli Borrl Kitchen Deli
Borrl Kitchen Deli Borrl Kitchen Deli
Borrl Kitchen Deli

Over deze locatie

Aan de Plantage Kerklaan 41 in het gebied 'de Plantage' in Amsterdam ligt Borrl Kitchen Deli. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 569 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Borrl Kitchen Deli accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied de Plantage hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

biba bo
Google Maps Logo

Supergezellig plekje, bij binnenkomst zie je al meteen dat je hier kan genieten van een verantwoord menu’ en de staff is leuk in de bediening! Wij komen terug !!

biba bo 3 maanden geleden
Ineke Kardolus
Google Maps Logo

Heerlijke plek om te zitten voor een hapje en en drankje. Ze hebben ook leuke dingen om te kopen bv potjes honing of olijf olie. Leuke, gezellige bediening ...de moeite waard.😊👌

Ineke Kardolus 4 maanden geleden
Neel van Lierop
Google Maps Logo

Met een neusje voor de beste producten en ingredienten, vind je hier allerlekkerste broodjes en koffie van de buurt. Met zorg en liefde geselecteerd, bereid en geserveerd... Ook een geweldige winkel voor kado's of zelfverwennerij!

Neel van Lierop 4 maanden geleden
wilma te water
Google Maps Logo

Door lockdown alleen afhaal mogelijk. Hebben genoten super lekker drankje van zelfgemaakte siropen. Als je wilt met scheutje gin. Aanrader!! Super vriendelijke staf

wilma te water 5 maanden geleden
Charl Venus
Google Maps Logo

Afgelopen vrijdag geweest ivm de programma van Eva Jinek. Ik weet het niet zeker of het zusjes waren maar wat een vriendelijke, spontane en kundige meiden! Superbediening!

Charl Venus 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Borrl Kitchen Deli

Goed nieuws! Bij Borrl Kitchen Deli in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.