Bossche Brouwers aan de Vaart map

Bossche Brouwers aan de Vaart

9.2 · 388 recensies

Tramkade 29, 's-Hertogenbosch

Bossche Brouwers aan de Vaart
Bossche Brouwers aan de Vaart Bossche Brouwers aan de Vaart
Bossche Brouwers aan de Vaart Bossche Brouwers aan de Vaart
Bossche Brouwers aan de Vaart

Over deze locatie

Aan de Tramkade 29 in het gebied '' in 's-Hertogenbosch ligt Bossche Brouwers aan de Vaart. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 388 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bossche Brouwers aan de Vaart accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 112 locaties in 's-Hertogenbosch waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 196 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Steph Blom
Google Maps Logo

Super relaxte rondvaart met gezellige kapitein Lex die eea weet te vetellen over waar je voorbij vaart. Heerlijke broodjes/ drankjes en box om eigen spotify af te luisteren. Kids (10 en 13) hebben ook genoten en willen snel weer.

Steph Blom 1 week geleden
Frank Verhoeven
Google Maps Logo

Mooie locatie op de tramkade aan het water. Kunt bestellen via QRcode die op je tafeltje staat. Ook goede speciaalbiertjes op tap

Frank Verhoeven 2 weken geleden
Pleun Wilting
Google Maps Logo

Vette locatie, goed personeel die goed zorgt, goeie muziek en lekker bier. Al helemaal vet met live muziek! Dikke aanrader

Pleun Wilting 3 weken geleden
EYEVO (EYEVO)
Google Maps Logo

Altijd super leuk en gezellig! Echter als ze feestjes hebben staat de muziek altijd veel te hard voor hoe klein de ruimte is. Jammer dat je zonder oordopjes niet kan luisteren…

EYEVO (EYEVO) 1 maand geleden
Henk Van Hoek
Google Maps Logo

Wat een lekker relaxed plekje, zowel binnen als op het terras. Industriële looks, we love it. Hier tijdens optreden van DJ Kuif. Heerlijk gedanst.

Henk Van Hoek 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bossche Brouwers aan de Vaart

Goed nieuws! Bij Bossche Brouwers aan de Vaart in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in 's-Hertogenbosch

Benieuwd wat je naast Bossche Brouwers aan de Vaart nog meer in of rondom 's-Hertogenbosch () kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom .