Botel map

Botel

7.6 ยท 2819 recensies

NDSM-Pier 3, Amsterdam

Botel
Botel Botel
Botel Botel
Botel

Over deze locatie

Aan de NDSM-Pier 3 in het gebied 'NDSM terrein' in Amsterdam ligt Botel. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.819 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Botel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied NDSM terrein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Botel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Botel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

ggmvandebrug
Google Maps Logo

Was 40 geworden en dacht leuk botel nou woorden schieten tekort het personeel zo vriendelijk en behulpzaam ook de persoonlijke aandacht was echt super kamer was schoon en zag er verzorgt uit ontbijt TOP meer dan TOP krasnapolsky hotel kan voor die prijs er niet aan tippen enige tip voor gasten geef ze een goede fooi voor de fooienpot want dat verdienen ze echt want het antw daar worden ze voor betaald is zo achterhaald

ggmvandebrug 1 maand geleden
Koen Adams
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, met een knussen kamer. Alleen zijn de buren wel goed hoorbaar door de dunne muren

Koen Adams 2 maanden geleden
Theresa Romkes
Google Maps Logo

Vorige week verbleven wij in letter E. Dit was inclusief bad en groot scherm. Bij aankomst werd ons medegedeeld dat we het bad niet konden gebruiken omdat er problemen waren. Zonde want hier betaal je wel voor. Daarnaast rook de badkamer niet fris. Verder was het matras erg dun. De WI-FI deed het overigens ook niet. Hierdoor hadden we ook weinig aan het grote beeldscherm. Ik keek erg uit naar ons bezoek maar voor ons geldt eens maar nooit weer.

Theresa Romkes 2 maanden geleden
coverwithus
Google Maps Logo

er lag een opgerookte sigaret in het bed, gordijnen van het raam was vies en het gordijn van de douche zat vlekken op. Kussen zat ook vlekken op en hard kussen. Ontbijt was prima maar sommige mensen die er werken zijn onvriendelijk. Verder prima voor het geld

coverwithus 2 maanden geleden
rob jurjens
Google Maps Logo

Wat een smerig hotel heel slecht te bereiken wordt gezegd dat je er makkelijk kan komen maar als je slecht ter been bent en ver moet lopen naar het hotel omdat hier geen parkeer plaats in de buurt is zelfs de receptie gebeld die praat slecht nederlands en hangt de telefoon gewoon op zeer slecht hotel en ook mijn geld kwijt het zijn ook dieven van je portomonee zal er nooit meer komen en zal het iedereen afraden

rob jurjens 3 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.