Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De Bergen op Zoom

Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De

Bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De gelegen aan de Grote Markt 2-3 in Bergen op Zoom kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De is één van de 6 locaties in Bergen op Zoom op CardMapr.

Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De

Grote Markt 2-3 in Bergen op Zoom

Betalen met creditcards bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom aan de Grote Markt 2-3 bevindt zich Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De. Bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Bergen op Zoom

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0164 254 000
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De Bergen op Zoom
Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De Bergen op Zoom
Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De Bergen op Zoom

Recensies

Wat zeggen anderen over Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De?

Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1095 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima gegeten bij De Bourgondiër. Haastige bediening wat ook blijkt uit de 2 glazen wijn die met voetbad geserveerd worden. Toegegeven Het was ook druk. Tot slot het dessert wat voornamelijk bestond uit drie bolletjes ijs die uit de diepvries kwamen denk ik En een heleboel slagroom. Warme chocolade overheen en je bent €7 armer. Ik denk dat ik de volgende keer juist om de hoek bij Emma's ijssalon een veel beter ijsje voor veel minder geld ga halen. Daarom geen 4 sterren maar 3. Een tweede keer lang moeten vragen om een glas kraanwater. Kan niet tot we zeiden dan ook niets anders te nemen. Dan is kraanwater ineens wel mogelijk. Een derde keer werd de witte wijn over mijn partner gegooid. Veel meer dan sorry als excuus kan er niet vanaf. Voorts leugens als antwoord op mijn verzoek om terrasverwarming aan te zetten. Voeg er aan toe een ober die naar meeuwen gaat schreeuwen. Dan ben je al je sterren wel kwijt. Het nog erger. Salade tonijn of zalm die zo goed als bedorven was. Waarom toch daarheen? Op uitnodiging. Mij liever daar niet uitnodigen. Maar misschien had ik gewoon pech, ik hoop het. 0 sterren kan niet, anders....

Lees verder

1/5

Heerlijk eten, Bourgondische porties. Gelukkig ook vaak in bescheiden variant te kiezen. Vriendelijk personeel, en een gezellige sfeer en uitstraling.

Lees verder

5/5

Wederom heerlijk geluncht... lekkere oosterse salade met ossenhaas puntjes en een heerlijke boerenomelet...

Lees verder

5/5

Mooie tent op een mooie plaats. Maar wat vooral telt is dat je hier heerlijk kunt lunchen.

Lees verder

4/5

Bij binnenkomst heb je de keuze links of rechts door een deur te lopen. Rechts is het 1e deel waar het een lounge sfeer heeft met hoge tafels en banken. Wij werden echter naar het linker deel meegenomen, hier heeft het meer weg van een herberg. Best leuk. Vraag wel eerst om het menu te zien mocht je fan zijn van speciale biertjes, anders moet je ter plekke een keuze maken. Als allereerst komt er een klassiek broodmandje met kruidenboter op tafel, altijd goed natuurlijk, alleen niet een hele goede strategie van het restaurant. De naam suggereert namelijk dat de porties gigantisch zijn, en na het brood is een hoofdmaaltijd al meer dan genoeg. Wel zonde, zo blijft er veel over + kan je ook niet genieten van een voor of nagerecht. In onze groep had ieder een ander gerecht, waardoor ik kan zeggen dat het eten wel oké is. Meer ook niet, zeker door de grote hoeveelheden is het snel saai. De oudere / ervaren bediening was prima. De jongeren die hier een bijbaan hebben zijn eigenlijk te informeel. Gezien het restaurant en de sfeer verwacht je beter.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De

Goed nieuws! Bij Bourgondiër Grand Café/Hotel/Restaurant De in Bergen op Zoom kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Bergen op Zoom

Benieuwd naar andere locaties in Bergen op Zoom waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Bergen op Zoom zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Bergen op Zoom
City Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting
Tulip Inn Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting

Tulip Inn Bergen op Zoom

Antwerpsestraat 56

Jumbo Bergen op Zoom Supermarkt

Jumbo

Burgemeester van Hasseltstraat 1

Media Markt Bergen op Zoom Bergen op Zoom Elektronicawinkel

Media Markt Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 3

Hotel Old Dutch Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting

Hotel Old Dutch Bergen op Zoom

Stationsstraat 29

Marco's Intermezzo Bergen op Zoom Restaurant

Marco's Intermezzo

Stationsstraat 33