Bouwmaat Almere map

Bouwmaat Almere

8 · 410 recensies

Koningsbeltweg 61, Almere

Open

Bouwmaat Almere
Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere
Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere Bouwmaat Almere
Bekijk meer
Bouwmaat Almere

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat Almere kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Aan de Koningsbeltweg 61 in het gebied 'Sallandsekant Noordoost' in Almere ligt Bouwmaat Almere. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 410 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bouwmaat Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sallandsekant Noordoost hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bouwmaat

Alle Bouwmaat bouwmarkten

Bij Bouwmaat kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Benieuwd naar andere Bouwmaat bouwmarkten in Nederland? Bouwmaat heeft in totaal 49 vestigingen waaronder deze in Almere (Sallandsekant Noordoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bouwmaat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bouwmaat bouwmarkten
Bouwmaat Tilburg
Bouwmaat Hoofddorp
Bouwmaat Roermond
Bouwmaat Dordrecht
Bouwmaat Huizen
Bouwmaat Oss
Bouwmaat Helmond
Bouwmaat Purmerend
Bouwmaat Roosendaal
Bouwmaat Delft
Bouwmaat Rijssen
Bouwmaat Groningen XL
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Bouwmaat Maastricht
Bouwmaat Dordrecht
Bouwmaat Rijssen
Bouwmaat Gouda
Bouwmaat Harderwijk
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.