Bouwmaat Amsterdam Amstel XL map

Bouwmaat Amsterdam Amstel XL

8.8 ยท 606 recensies

Joan Muyskenweg 28, Amsterdam

Bouwmaat Amsterdam Amstel XL
Bouwmaat Amsterdam Amstel XL Bouwmaat Amsterdam Amstel XL
Bouwmaat Amsterdam Amstel XL Bouwmaat Amsterdam Amstel XL
Bouwmaat Amsterdam Amstel XL

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat Amsterdam Amstel XL kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Aan de Joan Muyskenweg 28 in het gebied 'Amstelkwartier West' in Amsterdam ligt Bouwmaat Amsterdam Amstel XL. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 606 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bouwmaat Amsterdam Amstel XL accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstelkwartier West hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bouwmaat

Alle Bouwmaat bouwmarkten

Bij Bouwmaat kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Benieuwd naar andere Bouwmaat bouwmarkten in Nederland? Bouwmaat heeft in totaal 49 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amstelkwartier West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bouwmaat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bouwmaat bouwmarkten
Bouwmaat Eindhoven De Hurk XL
Bouwmaat Arnhem
Bouwmaat Nieuwegein XL
Bouwmaat Eindhoven Ekkersrijt
Bouwmaat Almere
Bouwmaat Schiedam XL
Bouwmaat Haarlem XL
Bouwmaat Arnhem
Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL
Bouwmaat Dordrecht
Bouwmaat Groningen XL
Bouwmaat Oss Compact
Bouwmaat Alphen aan den Rijn
Bouwmaat Eindhoven Ekkersrijt
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Bouwmaat Den Bosch
Bouwmaat Enschede
Bouwmaat Gouda
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.