Bouwmaat Amsterdam Noord map

Bouwmaat Amsterdam Noord

9 ยท 248 recensies

Asterweg 37, Amsterdam

Bouwmaat Amsterdam Noord
Bouwmaat Amsterdam Noord Bouwmaat Amsterdam Noord
Bouwmaat Amsterdam Noord Bouwmaat Amsterdam Noord
Bouwmaat Amsterdam Noord

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat Amsterdam Noord kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Aan de Asterweg 37 in het gebied 'Buiksloterham' in Amsterdam ligt Bouwmaat Amsterdam Noord. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 248 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bouwmaat Amsterdam Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buiksloterham hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bouwmaat

Alle Bouwmaat bouwmarkten

Bij Bouwmaat kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Benieuwd naar andere Bouwmaat bouwmarkten in Nederland? Bouwmaat heeft in totaal 49 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buiksloterham) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bouwmaat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bouwmaat bouwmarkten
Bouwmaat Alphen aan den Rijn
Bouwmaat Schiedam XL
Bouwmaat Den Bosch
Bouwmaat Enschede
Bouwmaat Leeuwarden
Bouwmaat Oss Compact
Bouwmaat Amsterdam Noord
Bouwmaat Roermond
Bouwmaat Roosendaal
Bouwmaat Groningen XL
Bouwmaat Hilversum
Bouwmaat Gouda
Bouwmaat Leiden XL
Bouwmaat Arnhem
Bouwmaat Alphen aan den Rijn
Bouwmaat Breda
Bouwmaat Roosendaal
Bouwmaat Dordrecht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.