Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL map

Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL

8.6 ยท 456 recensies

Gyroscoopweg 142, Amsterdam

Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Aan de Gyroscoopweg 142 in het gebied 'Vervoerscentrum' in Amsterdam ligt Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 456 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 917 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vervoerscentrum hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bouwmaat

Alle Bouwmaat bouwmarkten

Bij Bouwmaat kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Benieuwd naar andere Bouwmaat bouwmarkten in Nederland? Bouwmaat heeft in totaal 49 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Vervoerscentrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bouwmaat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bouwmaat bouwmarkten
Bouwmaat Helmond
Bouwmaat Eindhoven Ekkersrijt
Bouwmaat Schiedam XL
Bouwmaat Roermond
Bouwmaat Breda
Bouwmaat Groningen XL
Bouwmaat Alphen aan den Rijn
Bouwmaat Amsterdam Amstel XL
Bouwmaat Sittard
Bouwmaat Roosendaal
Bouwmaat Spijkenisse
Bouwmaat Rijssen
Bouwmaat Leiden XL
Bouwmaat Purmerend
Bouwmaat Sittard
Bouwmaat Den Bosch
Bouwmaat Groningen XL
Bouwmaat Leiderdorp Compact
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.