Bouwmaat Hilversum map

Bouwmaat Hilversum

8.8 ยท 251 recensies

Nieuwe Havenweg 89, Hilversum

Bouwmaat Hilversum
Bouwmaat Hilversum Bouwmaat Hilversum
Bouwmaat Hilversum Bouwmaat Hilversum
Bouwmaat Hilversum

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat Hilversum kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Aan de Nieuwe Havenweg 89 in het gebied 'Havenkwartier' in Hilversum ligt Bouwmaat Hilversum. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 251 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bouwmaat Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Havenkwartier hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bouwmaat

Alle Bouwmaat bouwmarkten

Bij Bouwmaat kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Benieuwd naar andere Bouwmaat bouwmarkten in Nederland? Bouwmaat heeft in totaal 49 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Havenkwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bouwmaat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bouwmaat bouwmarkten
Bouwmaat Utrecht XL
Bouwmaat Leiden XL
Bouwmaat Katwijk
Bouwmaat Den Bosch
Bouwmaat Nijmegen
Bouwmaat Leiderdorp Compact
Bouwmaat Leiden XL
Bouwmaat Alkmaar
Bouwmaat Almere
Bouwmaat Apeldoorn
Bouwmaat Gouda
Bouwmaat Leiderdorp Compact
Bouwmaat Utrecht XL
Bouwmaat Amersfoort
Bouwmaat Nieuwegein XL
Bouwmaat Helmond
Bouwmaat Rijssen
Bouwmaat Ede
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.