Bouwmaat Huizen map

Bouwmaat Huizen

9 ยท 139 recensies

Machineweg 4, Huizen

Bouwmaat Huizen
Bouwmaat Huizen Bouwmaat Huizen
Bouwmaat Huizen

Over Bouwmaat

Bij Bouwmaat Huizen kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Aan de Machineweg 4 in het gebied 'Industriewijk 't Plaveen' in Huizen ligt Bouwmaat Huizen. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 139 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bouwmaat Huizen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Industriewijk 't Plaveen hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bouwmaat

Alle Bouwmaat bouwmarkten

Bij Bouwmaat kan je terecht voor elke klus! Met een groot assortiment aan bouwmaterialen, elektra en gereedschap, zal je elke klus klaren.

Benieuwd naar andere Bouwmaat bouwmarkten in Nederland? Bouwmaat heeft in totaal 49 vestigingen waaronder deze in Huizen (Industriewijk 't Plaveen) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bouwmaat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bouwmaat bouwmarkten
Bouwmaat Katwijk
Bouwmaat Apeldoorn
Bouwmaat Den Bosch
Bouwmaat Nijmegen
Bouwmaat Leeuwarden
Bouwmaat Oss Compact
Bouwmaat Leiden XL
Bouwmaat Helmond
Bouwmaat Spijkenisse
Bouwmaat Dordrecht
Bouwmaat Rijssen
Bouwmaat Hilversum
Bouwmaat Katwijk
Bouwmaat Alphen aan den Rijn
Bouwmaat Amstelveen
Bouwmaat Nijmegen
Bouwmaat Roosendaal
Bouwmaat Maastricht
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Bouwmaat Huizen nog meer in of rondom Huizen (Industriewijk 't Plaveen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Industriewijk 't Plaveen.