Bovenmeester diner & lounge Steenwijk

Bovenmeester diner & lounge

Bij Bovenmeester diner & lounge gelegen aan de Woldpoort 57 in Steenwijk kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Bovenmeester diner & lounge is één van de 6 locaties in Steenwijk op CardMapr.

Bovenmeester diner & lounge

Woldpoort 57 in Steenwijk

Betalen met creditcards bij Bovenmeester diner & lounge in Steenwijk

In Steenwijk aan de Woldpoort 57 bevindt zich Bovenmeester diner & lounge. Bij Bovenmeester diner & lounge kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Bovenmeester diner & lounge een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Bovenmeester diner & lounge

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Bovenmeester diner & lounge. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Steenwijk

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0521 854 700
Routebeschrijving
Bovenmeester diner & lounge Steenwijk
Bovenmeester diner & lounge Steenwijk
Bovenmeester diner & lounge Steenwijk

Recensies

Wat zeggen anderen over Bovenmeester diner & lounge?

Bovenmeester diner & lounge wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 261 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het valt op hoe goed jullie in het noorden bezig zijn met corona. Hier heel weinig doden. Ik kom uit omgeving kessel. Daar in 1 maand 22 doden ivm corona. Nu daar nauwelijks 1,5 meter, niet noteren naam adres etc. Compliment bovenmeester!!

Lees verder

4/5

Een restaurant met een Bib gaurmand. Het menu straalde dit ook uit. Een heerlijke combi van diverse smaken. Het chef menu is aanrader. Het oude schoolgebouw straalt een leuke ambiance uit. Ook leuk de verschillende verwijzingen naar de schooltijd. De lampen zijn echt geweldig. Minpuntje is dat de bediening enkele keren morste bij het inschenken maar dat niet opdeed. Beetje slordig.

Lees verder

4/5

Afgelopen zaterdag gedineerd in De Bovenmester. Dit monde uit in een grote teleurstelling. Na binnenkomst begonnen met 2 zeer matige amuses. Een taai rolletje en een koud ondefinieerbaar drankje. Vervolgens werden er 4 broodjes uitgeserveerd waarvan er 2 lekker en er 2 werkelijk waar niet weg te krijgen waren. Het voor en hoofdgerecht waren redelijk te noemen. De rode wijn viel bij het hoofdgerecht tegen. Er vond ook geen proefronde plaats. Dit hoort wel bij de allure die de zaak pretendeert uit te stralen. Het nagerecht. De keuze van twee is wel heel erg beperkt. Wij kozen beide voor de rabarber. Helaas smaakte alleen het ijs naar rabarber. De rabarber zelf die je op je bord aantrof smaakte bewonderenswaardig niet naar rabarber. Het was verre van lekker en paste in de lijn van de zeer matige amuses. Voor dit alles hebben we 130,- afgerekend. Wat niet passend is bij de kwaliteit van het eten en de service. Ten slotte willen we aangeven dat we na 1,5 uur zitten slechts het voorgerecht uitgeserveerd hadden gekregen. De uitserveer tijd was veel te traag. Als bijgerecht bij het hoofdgerecht zat een salade die bestond uitsluitend uit sla en pitten. Geen dressing o.i.d. te bekennen. Kortom, wij komen hier niet meer terug. Mette en Jorrit

Lees verder

1/5

Lekker verassende menu's

Lees verder

4/5

5-gangen diner van de chef was divers en smaakvol. Geen ingewikkelde gerechten, gewoon leuke en lekkere hapjes. Hoofdgerecht met voldoende garnituur. Toetje gewoonweg een verfijnde smaakexplosie. Kortom, een geslaagde avond. Voor mij persoonlijk was de bierkeus niet heel ruim, helemaal aangezien een aantal speciaalbieren niet voorradig waren. Wel aantal 0.0-bieren voorhanden.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Bovenmeester diner & lounge?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Bovenmeester diner & lounge, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Steenwijk

Benieuwd naar andere locaties in Steenwijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Steenwijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Steenwijk
Ten Veen 2wielers Steenwijk Vervoer

Ten Veen 2wielers

Meppelerweg 7

Pannenkoekboerderij Steenwijk Steenwijk Restaurant
Blokker Steenwijk Woonwinkel

Blokker

Oosterstraat 7-9

Pearle Opticiens Steenwijk Steenwijk Opticien

Pearle Opticiens Steenwijk

Oosterstraat 51

Trekpleister Steenwijk Drogisterij

Trekpleister

Oosterstraat 37

juwelier Maas Steenwijk Overig

juwelier Maas

Oosterstraat 49B