Brasserie Sent map

Brasserie Sent

10 · 516 recensies

Saenredamstraat 39-41, Amsterdam

Gesloten

Brasserie Sent
Brasserie Sent Brasserie Sent
Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent Brasserie Sent
Bekijk meer
Brasserie Sent

Over deze locatie

Aan de Saenredamstraat 39-41 in het gebied 'Frans Halsbuurt' in Amsterdam ligt Brasserie Sent. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 516 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brasserie Sent accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frans Halsbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Brasserie Sent is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 18:00 tot 00:00. Op zondag zijn de openingstijden hetzelfde, namelijk van 18:00 tot 00:00.

Op maandag is Brasserie Sent gesloten. Kom gezellig langs op de andere dagen van de week en geniet van de heerlijke gerechten en het sfeervolle ambiance bij Brasserie Sent.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Brasserie Sent' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Brasserie Sent. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brasserie Sent

Goed nieuws! Bij Brasserie Sent in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.