Brasserie van Baerle map

Brasserie van Baerle

10 · 366 recensies

Van Baerlestraat 158, Amsterdam

Gesloten

Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle Brasserie van Baerle
Bekijk meer
Brasserie van Baerle

Over deze locatie

Klassieke brasseriegerechten van steak tartare tot crème brûlée in een licht, elegant restaurant met terras.

Aan de Van Baerlestraat 158 in het gebied 'Hondecoeterbuurt' in Amsterdam ligt Brasserie van Baerle. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 366 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brasserie van Baerle accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.030 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hondecoeterbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Brasserie van Baerle in Amsterdam heeft een vast patroon voor de openingstijden. De brasserie opent van maandag tot en met vrijdag twee keer per dag. De eerste openingstijd is van 12:00 tot 16:00 en 's avonds is iedereen weer welkom vanaf 17:45 tot 22:30. Zowel lunch als diner kan dus genuttigd worden op deze dagen.

In het weekend, op zaterdag en zondag, kunnen gasten de brasserie niet bezoeken, want dan is deze gesloten. Een gezellige maaltijd is dus mogelijk tijdens de weekdagen, maar het weekend biedt een rustpauze voor de brasserie.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Brasserie van Baerle' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Brasserie van Baerle. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brasserie van Baerle

Goed nieuws! Bij Brasserie van Baerle in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.