Brasserij De Bergerrie map

Brasserij De Bergerrie

9 · 901 recensies

Grote Markt 42, Almere

Brasserij De Bergerrie
Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie
Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie
Brasserij De Bergerrie

Over deze locatie

Aan de Grote Markt 42 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Brasserij De Bergerrie. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 901 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brasserij De Bergerrie accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pim van den Broek
Google Maps Logo

Heerlijk eten, vriendelijke bediening, wat wil je nog meer? Drie gangen menu voor 32,50 euro waarbij sommige gerechten een kleine meerprijs hebben. Je gaat gegarandeerd bolletje rond en voldaan weer naar huis 😀

Pim van den Broek 1 week geleden
Bryan De Leeuw
Google Maps Logo

Een erg fijn restaurant. Knus maar dat maakt het wel sfeervol, om hier te gaan eten zou ik er zeker rekening mee houden dat je eerst reseveert. De bediening is fijn en houd je tafel in de gaten voor bestellingen. De permanente bankjes langs de muur zijn naar mijn mening iets onconfortabel. Er is een mooi vaste prijs voor het 3 gangen menu en indien je bij zou moeten betalen wordt dit op de kaart aangegeven. Al met al voor mij dus 4 sterren en een aanradar om lekker te eten👌🏻

Bryan De Leeuw 3 weken geleden
Volker Stapelmann
Google Maps Logo

Op goed geluk hier op een drukke vrijdag naar binnen gelopen met 2 personen. Ondanks dat het druk was snel een tafeltje toegewezen gekregen. De keuze was voldoende, voor elk wat wils. Het eten was uitstekend, de wijn lekker en de bediening vlot en professioneel, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Volker Stapelmann 4 weken geleden
Peter Slotboom-S10
Google Maps Logo

Het was weer ouderwets druk op zondag: reserveren aanbevolen. Wachten is nooit leuk, maar het wachten wordt beloond met heerlijk eten. Een absolute aanrader (nee, ik word niet gesponsord).

Peter Slotboom-S10 4 weken geleden
Djamila Kuipers
Google Maps Logo

Fijne plek, qr code nodig om binnen te komen. Vriendelijk en aardig personeel. Samen geluncht. Lunch zag er mooi uit helaas was de sla niet goed gewassen en aten wij zand met sla. Zo suf dat wij het niet hebben gemeld.

Djamila Kuipers 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brasserij De Bergerrie

Goed nieuws! Bij Brasserij De Bergerrie in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Brasserij De Bergerrie nog meer in of rondom Almere (Centrum Almere Stad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Almere Stad.