Brasserij De Bergerrie map

Brasserij De Bergerrie

10 · 1.018 recensies

Grote Markt 42, Almere

Gesloten

Brasserij De Bergerrie
Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie
Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie Brasserij De Bergerrie
Bekijk meer
Brasserij De Bergerrie

Over deze locatie

Aan de Grote Markt 42 in het gebied 'Centrum Stad West' in Almere ligt Brasserij De Bergerrie. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.018 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brasserij De Bergerrie accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 158 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Stad West hebben we nog 17 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Brasserij De Bergerrie' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Brasserij De Bergerrie. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brasserij De Bergerrie

Goed nieuws! Bij Brasserij De Bergerrie in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.