Bridges map

Bridges

9 ยท 434 recensies

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

Bridges
Bridges Bridges
Bridges Bridges
Bridges

Over deze locatie

Aan de Oudezijds Voorburgwal 197 in het gebied 'BG-terrein e.o.' in Amsterdam ligt Bridges. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 434 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bridges accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied BG-terrein e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ron Roos
Google Maps Logo

Wat een top restaurant, dit keer hele menu met een thee somellier gedaan, waaaaaaaaauuuuuuuwwww aanrader !!!!!

Ron Roos 1 maand geleden
Wanda Masereeuw
Google Maps Logo

Heerlijk genoten van een high tea. Zeer vriendelijk personeel, prachtige locatie. Aanrader.

Wanda Masereeuw 7 maanden geleden
Jim Bakhuis
Google Maps Logo

We hebben al aardig wat op niveau gegeten en Bridges is een beleving en een bezoek waard. Je kunt zelf aangeven welke stap je wil of niet, en of het even kan wachten of ze mogen uitserveren. Maakt niks uit. Het blijft een zeer evenwichtige culinaire beleving, qua smaak, qua hoeveelheden, alles zeer goed bij elkaar passend, en gemaakt als kunstwerkjes, bijna zonde om op te eten.

Jim Bakhuis 7 maanden geleden
Davie Gouloos
Google Maps Logo

Top. Fijne intieme sfeer. Bediening zeer correct en zeker niet over de top. Lunch was super. Wijnen uitstekend. Goede sommelier, dank.

Davie Gouloos 8 maanden geleden
Kim Le
Google Maps Logo

Ik heb hier als laatste gegeten de dag voor de eerste coronalockdown en erg warme herinneringen aan die avond. Het eten is echt top!!! De bediening is ontzettend vriendelijk en de sfeer in het restaurant is ook erg fijn! Hoe het kan dat zij hun ster hebben moeten inleveren is me een raadsel...hopelijk komt de forel(?) weer snel terug op de kaart. Ik kan niet wachten om weer eens te komen dineren!

Kim Le 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bridges

Goed nieuws! Bij Bridges in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.