Brienen Aan De Maas Well

Brienen Aan De Maas

Bij Brienen Aan De Maas gelegen aan de Grotestraat 11 in Well kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Brienen Aan De Maas is één van de 1 locaties in Well op CardMapr.

Brienen Aan De Maas

Grotestraat 11 in Well

Betalen met creditcards bij Brienen Aan De Maas in Well

In Well aan de Grotestraat 11 bevindt zich Brienen Aan De Maas. Bij Brienen Aan De Maas kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Brienen Aan De Maas een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Brienen Aan De Maas

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Brienen Aan De Maas. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Well

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0478 501 967
Routebeschrijving
Brienen Aan De Maas Well
Brienen Aan De Maas Well
Brienen Aan De Maas Well

Recensies

Wat zeggen anderen over Brienen Aan De Maas?

Brienen Aan De Maas wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 330 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Sterren restaurant met overheerlijke menu's van 6 gangen tot zelfs een 12-gangen menu dat u tegen hele schappelijke prijzen kunt boeken via social deal. Zeer correcte bediening en terras met uitzicht over de Maas. Veel gerechten worden op de Green Egg bereid. Het restaurant heeft in 2020 een verdiende Michelin ster ontvangen.

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten. Wij hadden via socialdeal een tafeltje gereserveerd in de Covid-19 periode. Wat hebben wij genoten! Eten was leuk, lekker, verassend en meer als voldoende. 1 bijpassend wijntje ( helaas met de auto) was ook heerlijk. De gastvrouw, gastheer, ook en bediening waren top. Ze hebben ons mooi meegenomen in de gerechtjes en gaven ons een fijn gevoel. Mede hierdoor heerlijk ontspannen kunnen genieten. Wij komen sowieso nog een keer langs. Bedankt

Lees verder

5/5

1 van de lekkerste restaurants die ik ken, in 1 woord verrukkelijk!

Lees verder

5/5

Wij hebben gebruik gemaakt van het 3 gangen aspergediner. In één woord: heerlijk! Complimenten voor de keurige verpakking, maar vooral voor de smaak!

Lees verder

5/5

Eten was geweldig, de gerechten waren voor ons een totale verassing en zelfs gerechten die we normaal niet zouden lusten waren hier geweldig van smaak! Mooi restaurant en erg vriendelijke bediening.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Brienen Aan De Maas

Goed nieuws! Bij Brienen Aan De Maas in Well kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Well

Benieuwd naar andere locaties in Well waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Well zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Well
Brienen Aan De Maas Well Restaurant

Brienen Aan De Maas

Grotestraat 11