Bristol Amsterdam map

Bristol Amsterdam

8 · 97 recensies

Gelderlandplein 227, Amsterdam

Bristol Amsterdam
Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam
Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam Bristol Amsterdam
Bekijk meer
Bristol Amsterdam

Over Bristol

Permanent gesloten

Bristol Amsterdam in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Shoes en more! Bristol Amsterdam is een modewinkel voor het hele gezin. Je kunt hier terecht voor al je schoenen en andere kleding.

Aan de Gelderlandplein 227 in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt Bristol Amsterdam. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 97 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bristol Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.030 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bristol

Alle Bristol modewinkels

Shoes en more! Bristol is een modewinkel voor het hele gezin. Je kunt hier terecht voor al je schoenen en andere kleding.

Benieuwd naar andere Bristol modewinkels in Nederland? Bristol heeft in totaal 101 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bristol lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bristol modewinkels
Bristol Amsterdam
Bristol Schagen
Bristol Naaldwijk
Bristol Venlo
Bristol Apeldoorn
Bristol Nunspeet
Bristol Broek op Langedijk
Bristol Alkmaar
Bristol Beverwijk
Bristol Pijnacker
Bristol Rotterdam
Bristol Roosendaal
Bristol Haarlem
Bristol Naaldwijk
Bristol Den Bosch
Bristol Venlo
Bristol Ede
Bristol Lelystad
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.