Bristol Hilversum map

Bristol Hilversum

7.8 ยท 109 recensies

Zeedijk 28, Hilversum

Bristol Hilversum
Bristol Hilversum Bristol Hilversum
Bristol Hilversum Bristol Hilversum
Bristol Hilversum

Over Bristol

Shoes en more! Bristol Hilversum is een modewinkel voor het hele gezin. Je kunt hier terecht voor al je schoenen en andere kleding.

Aan de Zeedijk 28 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Bristol Hilversum. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 109 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bristol Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 453 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sou Ssou
Google Maps Logo

Niet behulpzaam en niet klantvriendelijk. Ik vroeg een medewerker om me te helpen. Ze was niet vriendelijk en liep snel weg omdat er een andere klant geholpen moest worden. Ik dacht ze komt vast terug als ze klaar was.. na lang wachten ben ik weggelopen en ze zei ook geen gedag. Als je hulp en advies nodig hebt bij bijvoorbeeld kleding en schoenen raad ik je niet aan om hier te komen.

Sou Ssou 4 maanden geleden
Marjan De Lange
Google Maps Logo

Fantastische winkel, mooi ingericht, mooie collectie, fijn personeel Top dus!

Marjan De Lange 1 jaar geleden
Richard S
Google Maps Logo

Weinig herenkleding en er ligt een rare ongelijke vloer in de winkel

Richard S 1 jaar geleden
Lucy Does
Google Maps Logo

Veel dingen om te kopen niet duur

Lucy Does 1 jaar geleden
wietse westening
Google Maps Logo

De meest comfortabele schoenen waar ik persoonlijk op gelopen heb, komen van de Bristol. Altijd maar in de weer geweest met mountain peak of ecco's en dan weer peperdure aangepaste schoenen uit een exclusieve zaak.... nee hoor Bristol met zijn schoenen van 20 eurotjes hebben mij de afgelopen 3 jaar niet teleurgesteld. Tijd voor nieuwe nu... en ik weet waar ik ze ga halen: Bristol!

wietse westening 2 jaar geleden
Bristol

Alle Bristol modewinkels

Shoes en more! Bristol is een modewinkel voor het hele gezin. Je kunt hier terecht voor al je schoenen en andere kleding.

Benieuwd naar andere Bristol modewinkels in Nederland? Bristol heeft in totaal 101 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bristol lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bristol modewinkels
Bristol Houten Outlet
Bristol Uden
Bristol Sittard
Bristol Hoensbroek
Bristol
Bristol Sneek
Bristol Hilversum
Bristol Den Bosch Centrum
Bristol Uden
Bristol Sittard
Bristol Apeldoorn
Bristol Sneek
Bristol Delft
Bristol Oosterhout
Bristol Raalte
Bristol Leek
Bristol Assen
Bristol Hoogezand
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Bristol Hilversum nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.