Brouwerij Poesiat & Kater map

Brouwerij Poesiat & Kater

8.6 · 1345 recensies

Polderweg 648, Amsterdam

Brouwerij Poesiat & Kater
Brouwerij Poesiat & Kater Brouwerij Poesiat & Kater
Brouwerij Poesiat & Kater Brouwerij Poesiat & Kater
Brouwerij Poesiat & Kater

Over deze locatie

Aan de Polderweg 648 in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Brouwerij Poesiat & Kater. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.345 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brouwerij Poesiat & Kater accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mar Tijn
Google Maps Logo

Bier is goed, wordt ook daar gebrouwen, sfeer, locatie aankleding dikke prima. Maar wat een belachelijke prijzen.

Mar Tijn 1 week geleden
Hans Prins
Google Maps Logo

Wat slecht! De hamburgers waren niet te eten, erg vet, koud, smaakloos en erg duur , 16,50 voor een vieze hamburger. De bediening was chagrijnig, onpersoonlijk. Alleen het bier was lekker en de locatie is leuk. Vroeger was het goed nu een grote teleurstelling. Jammer maar helaas. Hier gaan we nooit meer naartoe.

Hans Prins 2 maanden geleden
Sophie Hoekstra
Google Maps Logo

Beetje tegenvallend. Leuke locatie, dat wel. Maar bier was extreem duur (5 a 6 eu voor een vaasje) en eten niet bijzonder.

Sophie Hoekstra 2 maanden geleden
Aarde Werk
Google Maps Logo

In het begin was het even wennen met het bestellen aan de hand van een QR-code, maar toen liep dat als een trein. Het eerste biertje liet ook even op zich wachten, maar vervolgens kwamen alle bestelde natjes en droogjes lekker vlot, en waren de Bohemian pils en de boneless spare ribs alsof er een engeltje op je tong stond te... 😉😊 De home made iced tea vond ik overigens wel zeer aan de zoete kant. Het was verder goed toeven op het terras, en omdat we bij het bestellen gelijk moesten betalen zat je niet nog een tijdje mooi te wezen tot er eindelijk eens iemand van het personeel met de rekening kwam. Denk dat ik aan dat bestellen per QR-code wel kan wennen. 👍

Aarde Werk 2 maanden geleden
Canisha Burger
Google Maps Logo

Wat een vreselijke tent!! Een hamburger voor €16,50?!? Een Burger bij de McDonald's is nog lekkerder. Biertje was bijna €5,-! Maar tot 2x toe lauw. We spenderen echt wel graag om lekker te kunnen genieten en nieuwe dingen te proeven, maar wat een bizarre prijzen voor simpel eten en drinken wat ook nog eens totaal onder de maat werd geserveerd. Personeel onoplettend en ongeïnteresseerd. De tafel die ik had gereserveerd moesten we uiteindelijk met 8 andere delen die gewoon kwamen aanwaaien en ons verzochten "effe" in te schikken. Personeel vroeg ons dat ook te doen. Eerlijk, we zijn een voorstander van gezelligheid! Maar je mag toch op z'n minst verwachten dat als je reserveert, je een plek krijgt die je vervolgens niet hoeft te delen met minimaal 8 anderen. De zon die heerlijk scheen en de mooie locatie verdienen 1 ster. Verder is deze tent absoluut geen enkele ster waardig. We gaan nooit meer terug.

Canisha Burger 3 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Brouwerij Poesiat & Kater nog meer in of rondom Amsterdam (Oostpoort) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oostpoort.