Brouwerij Troost De Pijp map

Brouwerij Troost De Pijp

8.6 · 1033 recensies

Cornelis Troostplein 21, Amsterdam

Brouwerij Troost De Pijp
Brouwerij Troost De Pijp Brouwerij Troost De Pijp
Brouwerij Troost De Pijp Brouwerij Troost De Pijp
Brouwerij Troost De Pijp

Over deze locatie

Aan de Cornelis Troostplein 21 in het gebied 'Cornelis Troostbuurt' in Amsterdam ligt Brouwerij Troost De Pijp. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.033 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brouwerij Troost De Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Troostbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Annemieke
Google Maps Logo

Op zich een gezellige tent met lekkere biertjes. Ook heb ik er empathisch inlevend personeel meegemaakt die mijn verblijf prettig maakte. Alleen afgelopen zaterdag was een dieptepunt. Met name door een chagrijnige barmeid die meerdere keren naar ons blaften dat we ergens niet mochten zitten omdat het gereserveerd was. Prima als dat zo is, maar ik kom naar je bar om mijn geld bij je uit te geven. Laat je gastvrije horecahart even wat harder kloppen en behandel je gasten met respect meid... Anders kun je beter gaan werken op de klantenservice bij een incassobureau.

Annemieke 4 maanden geleden
Ralf de Jong
Google Maps Logo

Redelijk proeflokaal / cafe. Van binnen is het best groot. Als het rustig is, is het erg leuk. Als het druk is, wordt het al snel een kakofonie. Men heeft helaas niet veel ruimte op het terras, maar het gebouw is dan ook ooit als klooster bedoeld. Men tapt alleen eigen bieren die echt aan te raden zijn. Maar aangezien handel en distributie ertussenuit gehaald zijn, zou je iets lagere prijzen verwachten. Het eten schijnt goed te zijn, maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen.

Ralf de Jong 5 maanden geleden
Jason
Google Maps Logo

Lekker eten, fijne sfeer en spontane en gezellige service. De kaart is helemaal vlees vrij! Wij komen terug!

Jason 6 maanden geleden
Anoek Sutter
Google Maps Logo

Altijd gezellig bij troost. Sinds kort zijn ze over op een compleet vegetarische kaart, wat ik een goede zaak vind en nog steeds is het allemaal erg lekker! Aanrader!

Anoek Sutter 6 maanden geleden
Peter V.
Google Maps Logo

Help, Troost goes veggie!, Al een aantal jaar kom ik bij Troost, lekkere biertjes, leuk om te zitten en een redelijke kaart. Kaart op kroegniveau, blijft een eetcafe. Maar de burgers bij Troost waren altijd prima. Mals, sappig, net lekker gekruid. Wel te klein en te duur, maar dat is een Amsterdamse kwaal. Na de lockdown had ik zin om er even uit te gaan: biertje, rustig zitten, lekkere burger. Met een klein gezelschap in Troost beland. Ik had gezegd dat de hamburgers hier prima waren, dus iedereen aan de burger. Maar, hij smaakte me niet. En eigenlijk niemand in het gezelschap was onder de indruk van deze burgers. Tijd om navraag te doen bij bij de ober: “ de burger is niet mals, ik mis de kruiden, bacon niet uitgebakken, tikje droog. Ik kom hier al een paar jaar en de burgers zijn altijd prima, maar nu smaken ze me niet. Vertel, hoe komt dat?” Het antwoord kwam heel snel: direct na de lockdown is Troost overgaan op vega burgers... Dat verklaarde veel. Toegeven, de smaak was ok, maar het sappige, de kruiden etc. etc. etc. Dat alles miste. Waarom was dat niet direct gemeld bij onze bestelling? De vega kaart was net een par dagen ingevoerd, het lijkt me meer dan normaal om even te melden dat de gehele kaart vega is geworden! Kortom: waar ik ooit geregeld in Troost kwam voor een hapje en biertje zal ik de keuken nu mijden. Jammer, gemiste kans ook. Vega prima, maar laat de klant de keuze en dring het niet op door een hele kaart vega te maken, Ik had zin in een biertje met sappige burger, die is hier zeker niet meer te vinden. Onvoldoende voor Troost, voor de kaart, maar vooral om het niet even te vermelden bij het bestellen. Als ze het direct hadden gemeld hadden ik zelf de keuze kunnen maken of ik hier wilde eten of niet.

Peter V. 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brouwerij Troost De Pijp

Goed nieuws! Bij Brouwerij Troost De Pijp in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Brouwerij Troost De Pijp nog meer in of rondom Amsterdam (Cornelis Troostbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Cornelis Troostbuurt.